HubOS 4 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam od pewnego czasu moja 560 ti miała kabrysy ( błędy bluscreeny itd...) znalazłem lekarstwo - domyślne ( od nv) takty i było OK lecz msi afterburner nie wiedzieć czemu przestał odpowiadać - zwiech rubił po każdym apply a na do datek nic nie zmieniał i tu pytanie czy macie alternatywny programik czy da się naprawić stary ( odinstalowywałem i instalowałem wiele razy a pomimo tego te same błędy wyskakiwały ) Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zawsze jest Riva tuner albo OC z panelu użytkownika jeśli się nie mylę? Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dziwne, ja mam podbite lekko napięcie dla gtx580 swojego w MSIA i działa dobrze po starce windowsa zawsze odpala. Przeinstaluj program może. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts