Skocz do zawartości

Kompetentność allegrowiczów

Recommended Posts

Czołem :D

Chciałem brać udział w tej aukcji:

http://allegro.pl/zte-blade-orange-san-francisco-jak-nowy-i1945987090.html

Jednak coś mi się nie podobało w tych fotkach, słaba jakość + jakieś ślady po paincie :P

Więc piszę:

Można prosić kilka fotek lepszej jakości, niż pikseloza pokazana na aukcji?

Bo "bardzo dobry stan techniczny" można różnie rozumieć - niektórzy ryski i zadrapania uważają za nieistotne :P

Odpowiedź:

Zdjęcia robione były aparatem z drugiego telefonu gdyż profesjonalnego sprzętu nie posiadam.Dla mnie stan idealny oznacza że towar nie posiada widocznych gołym okiem wad a w kwestii telefonu także zarysowan.telefon jest w 100 procentach sprawny i wizualnie jest bez zastrzeżeń.pozdrawiam i zapraszam do licytacji

Zadałem sobie trudu i wbijam w google... po czym znajduję to:

http://www.mobileman.pl/orange_san_francisco_zte_blade___pierwszy_test_w_sieci_,3029,aktualnosc.html

Po zwróceniu uwagi sprzedawczyni, że robi ludzi w balona i nielegalnie kopiuje zdjęcia z innego portalu, otrzymałem bardzo łagodzącą sprawę odpowiedź:

Da pan spokoj nikt namawia Pana do licytacji odczepi się Pan ode mnie ok

Po prostu nie mogę :sciana:

Zastanawiam się, czy nie napisać o tym do allegro, żeby ją utemperowali :P

Maryla Jakubowska :)

Z doswiadczenia wiem, ze najpierw nalezy zapoznac sie z komentarzami wystawionymi tej pani we wczesniejszych aukcjach:

Czekamy miesiąc i przyszedł jeden mail,że pani była w szpitalu ,ale dalej nie mamy pieniędzy i już myślę dosyć tej zabawy.Paczka wróciła i teraz nie ma komu zaplacic za pocztę a pani się nie poczuwa.Nie wysyłajcie pobraniowych!!!!

[Odpowiedź z: pon 11 lip 2011 13:53:40 CEST] Szczerze nie polecam tego allergowicza bardzo niewyrozumiali i ciężki kontakt

.. co w polaczeniu w "mila" odpowiedzia na Twoje zapytanie sugeruje, aby jak najdalej trzymac sie od takich uzytkownikow. Nawet gdyby towar byl, i w atrakcyjnej cenie, to problem jakis bedzie na bank i z ta pania nic sie nie rozwiaze pozytywnie wowczas. Szkoda nerwow i czasu. Jak chcesz tracic energie na listy do Allegro, to pisz, ja se wole zapomniec o wszystkich negatywnych klientach i saczyc drinka za swoje zdrowie ;-)