mICh@eL 335 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Czołem Chciałem brać udział w tej aukcji: http://allegro.pl/zte-blade-orange-san-francisco-jak-nowy-i1945987090.html Jednak coś mi się nie podobało w tych fotkach, słaba jakość + jakieś ślady po paincie Więc piszę: Można prosić kilka fotek lepszej jakości, niż pikseloza pokazana na aukcji? Bo "bardzo dobry stan techniczny" można różnie rozumieć - niektórzy ryski i zadrapania uważają za nieistotne Odpowiedź: Zdjęcia robione były aparatem z drugiego telefonu gdyż profesjonalnego sprzętu nie posiadam.Dla mnie stan idealny oznacza że towar nie posiada widocznych gołym okiem wad a w kwestii telefonu także zarysowan.telefon jest w 100 procentach sprawny i wizualnie jest bez zastrzeżeń.pozdrawiam i zapraszam do licytacji Zadałem sobie trudu i wbijam w google... po czym znajduję to: http://www.mobileman.pl/orange_san_francisco_zte_blade___pierwszy_test_w_sieci_,3029,aktualnosc.html Po zwróceniu uwagi sprzedawczyni, że robi ludzi w balona i nielegalnie kopiuje zdjęcia z innego portalu, otrzymałem bardzo łagodzącą sprawę odpowiedź: Da pan spokoj nikt namawia Pana do licytacji odczepi się Pan ode mnie ok Po prostu nie mogę Zastanawiam się, czy nie napisać o tym do allegro, żeby ją utemperowali Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 wow pisz pisz szybko ;p bo ucieknie Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 To nic nie da ze zglosisz to do allegro,oni takich spraw maja pelno na glowie.Co najwyzej konto mu zablokuja. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ciekawa aukcja - nie zdziwiłbym się gdyby babka tego Blade'a nie miała ;] Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Maryla Jakubowska Z doswiadczenia wiem, ze najpierw nalezy zapoznac sie z komentarzami wystawionymi tej pani we wczesniejszych aukcjach: Czekamy miesiąc i przyszedł jeden mail,że pani była w szpitalu ,ale dalej nie mamy pieniędzy i już myślę dosyć tej zabawy.Paczka wróciła i teraz nie ma komu zaplacic za pocztę a pani się nie poczuwa.Nie wysyłajcie pobraniowych!!!! [Odpowiedź z: pon 11 lip 2011 13:53:40 CEST] Szczerze nie polecam tego allergowicza bardzo niewyrozumiali i ciężki kontakt .. co w polaczeniu w "mila" odpowiedzia na Twoje zapytanie sugeruje, aby jak najdalej trzymac sie od takich uzytkownikow. Nawet gdyby towar byl, i w atrakcyjnej cenie, to problem jakis bedzie na bank i z ta pania nic sie nie rozwiaze pozytywnie wowczas. Szkoda nerwow i czasu. Jak chcesz tracic energie na listy do Allegro, to pisz, ja se wole zapomniec o wszystkich negatywnych klientach i saczyc drinka za swoje zdrowie ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts