hedzik 5 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam. Moja dziewczyna planuje zmienić swoją Avillę na coś bardziej smartfonowego. Kieruję się tutaj do was o radę mimo, że stale śledzę owy rynek. Chcę, aby było optymalnie i zarówno rozsądnie. Podstawowe funkcje, na których jej zależy: mp3, przyzwoity aparat, (dzwonienie, sms - wiadomo), często też internet i sporadycznie gry. Wszystko to do tysiaka max. Myślałem o czymś z tych: HTC Wildfire S Samsung Galaxy ACE Co myślicie, co poradzicie? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dla chlopaka to bym poradzil ace, ale jak dla dziewczyny to wildfire s bedzie lepszy: maly stylowy, dobrze wykonany. Cytuj Link to post Share on other sites
Jamnik 8 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 albo HTC Ryche ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Przy ejsie się sugerowałem jej wyglądem Avilli. ;p Co do HTC Ryche - o jaki model Ci chodzi? Rhyme? Jeśli tak to 2x ponad budżet, więc odpada. W sumie co do Ace - jako telefon dla chłopaka. Czy ja wiem, ona całkiem lubi takie "męskie" telefony hehe. Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 moja żona ma HTC Wildfire ale bez wahania zamieniła by go na mojego LG Swift Black oba w budżecie - polecam ten drugi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Szczerze Ci powiem,bardzo MNIE zainteresował ten Swift Black, albo Swift 2x. Chyba sam o nim pomyślę. Ona mówi, że nie bardzo lubi eldżiki, ale może ją przekonam, bo sprzęt na prawdę ciekawy. Dziękuję za wypowiedzi i czekam na więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A coś pokroju Blackeberry? Dość kobiece Jeśli nie to wildfire S albo z tych "męskich" to htc desire/desire z. Ten 2 z klawiaturką, więc + do smsów. yyy do tys. się zmieścisz. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A telefon ma ładnie wyglądać, czy dobrze śmigać i np. flasha obsługiwać, gry płynnie, itp? Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wiesz co na pewno to i to, myślę, że jednak funkcjonalność przede wszystkim, ale wiadomo paszczur być nie może. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts