JOKI__ 69 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a w którym miejscu to coś ma konkurować z gta ? dziś "to" zainstalowałem i rzygać się chcę po godzinie grania de-instalacja No właśnie w jakim miejscu ma to konkurować. To 2 zupełnie inne gry kierowane do innych odbiorców. A sama gra jest bardzo zacna, uzasadnij co Ci się w niej nie podoba. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 uzasadnij co Ci się w niej nie podoba. Całokształt,więcej w tym kiczu niż ... http://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/14230761.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Po 25h udało mi się ukończyć w 100% Gdzie są save w Win7 ? Edytowane 19 Lutego 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nie jest zła , czasami pogrywam u syna na kompie w gta grałem tylko na PS3 i SR na PC lepiej mi się podoba. Cytuj Link to post Share on other sites
desk1 2 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Już 23 sierpnia premiera kolejnej części SR. http://www.youtube.com/watch?v=aAFSNAlw9EQ Moim skromnym zdaniem, producenci zdeczka zniszczyli tę grę. Mimo, że to dość fajna odskocznia od GTA, to jednak te wszystkie supermoce zbytnio ułatwią grę. Zresztą, po trailerze widać, że jest ich całkiem sporo. Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Saints Row The Third to produkcja, która znalazła się na samym szczycie listy moich ulubionych gier. Ukończona została przeze mnie wielokrotnie i za każdym razem duża dawka homoru nie pozwalała mi się nudzić. Z niecierpliwością czekam na kolejną część. Na tym trailerze gra wygląda nieciekawie za sprawą dużego zamieszania, ale jestem pewien, że będzie kolejnym hitem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Obejrzałem trailer. Osobiście grałem w (bodajże) dwójkę, która była ok. Z tego jednak co zobaczyłem w tej zapowiedzi to IMO producenci i programiści zabili tę grę, niestety. Gdzie klimat? Toż to jakieś Marvel Comics Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Będą jeszcze większe dilda Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 @up pierwsza misja z zimosem (program z kucykiem) była Cytuj Link to post Share on other sites
dzejC 217 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mam pytanie odnośnie całej serii Saints Row, jeśli chciałbym zacząć zabawę z tą grą to czy należy zaczać od 1 części ? Czy też mogę grać śmiało w 4 część bez obawy że nie znam co działo się wcześniej ? Są one ze sobą jakoś powiązane czy też każda część to zupełnie inna historia ? Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Mam pytanie odnośnie całej serii Saints Row, jeśli chciałbym zacząć zabawę z tą grą to czy należy zaczać od 1 części ? Czy też mogę grać śmiało w 4 część bez obawy że nie znam co działo się wcześniej ? Są one ze sobą jakoś powiązane czy też każda część to zupełnie inna historia ? O ile 3 i 4 są jakoś powiązane to 1 oraz 2 z resztą niespecjalnie. Przygodę można spokojnie zacząć od SR3 i niespecjalnie wiele stracić. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Mofixil 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts