Skaza 591 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Witam. Proszę o polecenie gamepad'a w cenie do 100 PLN przeznaczonego do PC. Interesują mnie głównie gry wyścigowe, ale również wszelkiego rodzaju platformówki, w które namiętnie grywa siostrzenica. Przeglądając oferty sklepów internetowych zainteresowałem się dwoma urządzeniami : - Trust Crossfire Gamepad - Tracer TRJ-FF Flash Fighter Ale jestem otwarty na wszelkie propozycje i pomysły. Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Microsoft Xbox360 controller for windows. Lepsza jest chyba tylko Onza i F710. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Zastanawiam się jednak, czy wydatek około 150 PLN na gamepada jest rozsądnym rozwiązaniem... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts