mateusz_data 0 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam panowie eksperci! mam maly problem, mam pc'ta P głowna: gigabyte ga-m57sli-s4 procek: amd 5200 64x2 2.6ghz ram: 2gb ddrII goodram gr800d264l5/2g, 1gb ddrII kingston kvr80d2n51/1g karta graficzna: gigabyte 1gb gt220 karta dzwiąkowa: sound blaster dyski: 1tb sagate, 320gb wd, karta wi-fi zasilacz: corsair hx520w windows serwer 2008 enterpise i teraz problem gdy wkładam w niego 1 kosc 2gb nic, 1gb tez nic próbowałem pod każdym portem. próbowałem chyba wszystkiego od resetu biosu przez zmiane zasilacza po uruchomienie bez do dodatków. a komputerek nie wstaje, wiatraczki sie kręcą, dyski pracują, dvd sie kreci, wi fi dziala, klawiatura się swieci, grafa sprawna, procek sprawny, ram sprawny, płyta sprawna więc czemu nie wstaje? wydaje mi sie ze cos z ramem a na gware niema co liczyc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts