Walus 153 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam , moje pytanie dotyczy tych dwóch smarfonów . Który z nich jest lepszy. I wymiencie dlaczego. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zdecydowanie Galaxy S. Lepszy ekran, szybszy procesor, lepsza bateria, android 2.3, lepsza kamera, dużo szybsze działanie telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Walus 153 Napisano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) A co powiesz o xperia neo ? @EDIT. A jest jakiś dobry telefon z qwerty za 900zł+/-. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Walus Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kiepski telefon szczerze mówiąc. Niezbyt dobry procek, wyświetlacz też kuleje, aparat jakoś daje rade ale szału niema. Co do fonu z QWERTY to Desire Z Lepszego póki co nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jeżeli chcesz qwerty to tylko desire Z, jezeli niekoniecznie to ja jednak wzialbym sgsa Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 W sumie to ciężki wybór, mam Desire Z ale wziąłbym chyba teraz samsunga, szczerze mówiąc wogóle nie używam klawiatury ponieważ ekranowa jest supcio Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Również mam Desire Z i nie wyobrażam sobie kupić innego smartphona, bo ekranowe klawiatury można o kant... Ponadto dodam, że zdjęcia robi jak najbardziej poprawne, system nie ma problemów z płynnością, a po pewnych modyfikacjach smartphone wydajnością dorównuje znacznie mocniejszym konstrukcjom. Obecnie to najwydajniejszy smartphone z sprzętowa klawiaturą qwerty. Dodam, że Desire Z i SGS po podkręceniu uzyskują identyczne wyniki w benchmarkach Cytuj Link to post Share on other sites
MartinS 2 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Biorąc pod uwagę prawie te same parametry ( procesor SGS - 1 GHZ, HTC Desire Z - 800 MHZ, pamięć RAM - obydwa 512 MB) ja byłbym bardziej za HTC Desire Z, ponieważ: 1. Ma fizyczną klawiaturę. 2. Ekran tylko o 0,3 cala mniejsze względem SGS - czy to robi aż tak wielką różnicę? 3. Nakładka HTC Sense, która jest obecnie najładniejszą i najfunkcjonalniejszą z dostępnych na rynku. 4. Cena jest jednak porównywalna z SGS, lecz na aukcjach może być niższa. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Odpowiadając na twoje argumenty : 1. No i co z tego ? Obydwa rodzaje klawiatur są wygodne. 2. Ta tylko popatrz jaka jest przepaść między SCLCD a Super AMOLED... 3. Ściągam sobie Launcher EX albo Launcher Pro i nawet Sense się chowa. 4. No tutaj akurat masz racje. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 3. Launcher Pro nie jest lepszy, niestety ta wypowiedź wg. mnie jest błędna. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 tu nie ma co sie kłócić, jeden woli mercedesa, drugi bmw. Wg mnie launcher pro jest lepszy od sense no ale to naprawde wszystko zalezy od gustu więc osoba zainteresowana poprostu powinna sie pobawic obiema nakładkami i zobaczyc ktora jej bardziej pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mi np. podoba się Go Luncher + nakładki sense Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Trochę nie na temat, ale zapytam Was, nie będę robił nowego postu. Znacie może fajne widgety? Wiem, wiem w android market są ale tak naprawde dużo ściagnąłem i nic, chcę zobaczyć jak Launcher EX będzie działał z wieloma widgetami Pozd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts