Szewa85 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam ! Otóż mój problem polega na tym iż wyskakuje mi następujący błąd. Zobaczycie fotkę. Grę pożyczyłem od kolegi zainstalowałem i ściągnąłem cracka. Gra działała bardzo dobrze aż do pewnego czasu. Nagle wyskakuje komunikat i już nie mogę grać ... http://img205.imageshack.us/i/bdfifa09.jpg/ Proszę o pomoc, z góry dziękuje Szewa85 Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Proponuję wycieczkę do sklepu po oryginał Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Wycieczka do sklepu albo jakaś instalka do kitu kumpel ściągał grę z neta? czy pożyczyłeś od niego oryginał? Link to post Share on other sites
Szewa85 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pożyczyłem oryginał jednak najbardziej nie mogę pojąć tego że gra z dnia na dzień przestała działać Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pożyczyłem oryginał jednak najbardziej nie mogę pojąć tego że gra z dnia na dzień przestała działać hmm... spróbuj ją przeinstalować może to coś da chyba, że już próbowałeś Link to post Share on other sites
Szewa85 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak przeinstalować ? Nie mam płytki ... Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak przeinstalować ? Nie mam płytki ...To lipa trochę bo może reinstalka by coś pomogła a nie możesz pożyczyć płytki od kolegi? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Piractwa nie popieram i Ci nie pomogę i nie powiem, że musisz ściągnąć lepszego cracka ani też tego, że powinien być większy od tego co masz Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Piractwa nie popieram i Ci nie pomogę i nie powiem, że musisz ściągnąć lepszego cracka ani też tego, że powinien być większy od tego co masz Nie wierze, że nie ściągasz gier z torrenta itp. zaraz mi napiszesz, że kupujesz tylko oryginały hehe Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie wierze, że nie ściągasz gier z torrenta itp. zaraz mi napiszesz, że kupujesz tylko oryginały hehe nie będę fałszywy więc nie odpowiem na to pytanie mój post miał być ironiczny a przy tym pomocny Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ja nie sciagam! jestem przeciw piratctu , kurde nie wiem czemu tak mam . baa nawet nie umiem sciagac , ale wole orginaly , nie wiem czemu ... czasem to klopotliwe Link to post Share on other sites
Recommended Posts