emma23 0 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 witam, dzieki wam(uzytkownika tego forum) skonfigurowalam kompa i go juz zamowilam, zostalo mi 600zl na monitorek nie wiem ile cali , led czy lcd i przewaznie bedzie sluzyl do gier prosze o szybko pomoc w wyborze, bo jutro chce juz go zamowic jeden z forumowiczow dokladnie "naafet" zaproponowal mi http://www.ceneo.pl/13383593 macie jeszcze jakies fajne propozycje czy pozostac przy tym acerku? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 led czy lcd LCD to rodzaj wyświetlacza, LED to rodzaj podświetlenia to tak, jakby zapytać czy lepiej kupić kierownicę czy samochód co do tego Acer'a to można powiedzieć tylko tyle, że dobry, bo tani normalnie sugerowałbym NEC AS221WM, bo niestety monitora typowo odo gier w tym budżecie nie uświadczysz, ale z głupa sprawdziłem i jest wyprzedaż iiyamy b2206ws normalnie kosztującej pod 8 stówek, a tak się składa, że to jeden z lepszych monitorów nie-3D do gier także łapałbym okazję http://www.gento.pl/product.php?id_product=5826 Cytuj Link to post Share on other sites
emma23 0 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 jestem kobitka i z wygladu nie podoba mi sie ani nec, ani iiyama http://www.ceneo.pl/2135187 a co sadzicie o tym? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 seriously... to po co się pytasz? wybieraj po obudowie, skoro właśnie to ma znaczenie Cytuj Link to post Share on other sites
emma23 0 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no przeciez zartuje, chce miec w miare dobry i ladny monitor, dlatego prosze o pomoc w wyborze bo kompletnie sie na tym nie znam Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 dobry i ładny* będzie np Dell U2312HM, ale to trochę ponad budżet, ostatecznie LG IPS236V * - miejmy nadzieję ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
emma23 0 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 masz racje ladne no ale powyzej 600zl a ja juz naprawde nie mam z czego dorzucic, a ten asus co wrzucilam wyzej? co o nim sadzisz? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ten asus może być, w prawdzie doszły mnie słuchy, że ich obsługa klienta w razie reklamacji leży i kwiczy, ale sam monitor powinien być ok niestety z całego morza budżetowych monitorów tylko kilka sztuk(modeli) nadaje się do czegokolwiek, znaczy się są dobrze zrobione jeszcze, jeżeli uda ci się zdobyć (bo już wycofany) LG W2261V, tylko W2261V nie W2261VP Cytuj Link to post Share on other sites
emma23 0 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ok, dzieki wielkie podoba mi sie ten LG IPS236V, ale cena zaczyna sie od 680zl tyle juz nie wyskrobie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts