Skocz do zawartości

komp do 3600zl ze wszystkim

Recommended Posts

witam, po ciezkich przemysleniach udalo mi sie skompletowac cos takiego

Procesor: INTEL CORE i5-2500K - 3.30 GHz BOX, s-1155 (849 zł)

Płyta główna: ASROCK P67 PRO3 - ATX, P67-B3, 4x DDR3, 1x PCI-E 16x, RAID, S-1155 (389 zł)

Pamięć RAM: DDR3 KINGSTON - 4 GB / 1600 (2x 2 GB), CL9, HyperX (122 zł)

Karta Graficzna: PCIex MSI GF GTX 560 Ti 1024 MB DDR5, 256 bit, DVI, HDMI - N560GTX-TI Twin Frozr II/OC (939 zł)

Napęd optyczny: LG GH22NS70 - 22x DVDRW DL, SATA, OEM, czarna (77 zł)

Obudowa: COOLER MASTER ELITE RC-332 - ATX, bez zasilacza, czarno-srebrna (159 zł)

Klawiatura: LOGITECH K120 - klawiatura, przewodowa, USB, czarna (32 zł)

Mysz: A4Tech X-738K - optyczna, przewodowa, USB, czarna (69 zł)

Panel LCD: BENQ G2222HDL - 21.5", 5 ms, 5000000:1, 250 cd/m2, DVI, czarny (489 zł)

Zasilacz: OCZ ModXStream-Pro - 600 W, PFC, modularny, 27 dB (275 zł)

Dysk Twardy w zestawie: SEAGATE 1 TB, 32 MB, 7200 obr., 3.5", SATA3 - ST31000524AS (354 zł)

Całość: 3754 zł

i tak przekroczylam troszke budzet :)

co wy na to? zmienil byscie cos?

Chodziło mi poporostu czy mocniejsza bendziesz chciała kiedys dac np 580 czy 590 takie karty ?

moze kiedy nie wiem teraz, a czemu pytasz?

obudowe zmienił bym na SILENTIUMPC BRUTUS 310 dysk jest znacznie droższy reszta jest ok

fajna ta obudowa :) tylko jakos nigdy sie nie spodkalam z ta firma :)

dysk jest w takiej cenie bo kupuje caly zestaw

Edytowane przez emma23

tylko jakos nigdy sie nie spodkalam z ta firma

dobra firma,pozytywnie chwalona za cenę i jakość wykonania,reszta jest ok

w rozsądnych cenach nie ma lepszych zasilaczy.Trzeba by było dopłacić więcej niż 50 zł

Edytowane przez Dementor

zalezy od czlowieka. ja tam wole jak kąty widzenia sa lepsze, czern głebsza i kolory zywsze. jak bys je postawila obok siebie i porownala, to na pewno roznica bylaby zauwazalna.

no i tamten drozszy ma 23 cale, co przy filmach jest fajna sprawa.

jezeli Tobie monitor az tak nie robi, to mozesz wziac tamtego benq co podalas w 1 poscie + moje zmiany na tansze i 400 zł w kieszeni :)

@dementor, nawet wiecej niz 100, bo plytka na p67 jest zbedna.

tego lg nie mialem okazji macac, wiec nie wiem. poszukaj recenzji. ten benq jest calkiem fajny, widzialem go na zywo.

http://www.agito.pl/monitory-led/lg-23-led-ips231p-bn-gwarancja-agito.0.476767.html niby dluzsza gwara jak by Cie ten monitor interesowal.

http://www.overclock.net/monitors-displays/1019183-u2311h-lg-ips231p-bn.html pozytywnie o nim sie wypowiadaja

propozycja naafeta moze byc ciekawa. sluchaj sie go, to doswiadczony forumowicz :D