Jozio 28 Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Które byście wybrali. Dodam że wybieram z komputronika ( bo mam małą zniżkę ) i po testach sam nie wiem które lepsze, podobno te 2 są malutkie, słabsze i mają takie coś jak " reklama " raz są głośno,a nagle się uciszają, za to w tych pierwszych podobno ( T6100 ) wadliwy jest zasilacz i nie mają pilota ( dodam że mam kwotę do 250 zł ) Doradźcie mi co na swoim miejscu byście wybrali Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 zaden w zyciu niekupilbym kiepskiego zestawu 5.1 to tylko ladnie wyglada (na zdjeciu) ale do niczego (praktycznie) sie nienadaje za 200 zl to ledwo "dobre" stereo mozna zdobyc http://www.komputronik.pl/Peryferia/Gen ... src,ceneo/ z czasem dokupisz dwa tylne i masz o wiele lepszy zestaw pod film badziew typu 5.1 w tej cenie wysiadzie po najdalej roku - charczenie uslyszysz znacznie wczesniej Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Zgadzam się, że w tej cenie lepsze będzie stereo lub 2.1, no chyba że ci słoń na ucho nadepną i chcesz mieć tylko efekt sorround.... Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 postanowiłem zakupić T6100 przekonam się jaka będzie jakość zestawu , ale to i tak tymczasowe głosniczki na rok potem zmienię na coś porządnego . Dzięki za odp i rady Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts