Filetta26 0 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Czy ktoś wie czy ten sklep jest wiarygodny https://swiatokazji.eu/index.php ? .. nigdzie nie ma opinii o takim sklepie .. ceny mają podejrzanie zaniżone - na sprzęcie AGD od 1000zł w górę niższe od konkurencji. Raz dzisiaj się dodzwoniłem ale miałem wrażenie że głoś jakiś taki dziwnie zmieniony. z góry dzięki za info Zostałam oszukana przez sklep światokazji.eu 15 .10.2017.Zamówiłam odkurzacz i wpłaciłam kwote 407 zł na podane konto. Niestety od tej pory nikt nie odbiera moich telefonów ani nie odpowiada na maile.Dzisiaj zgłaszam sprawę na policję i zawiadamiam mój bank. Cytuj Link to post Share on other sites
kika02 0 Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Czy ktoś wie czy ten sklep jest wiarygodny https://swiatokazji.eu/index.php ? .. nigdzie nie ma opinii o takim sklepie .. ceny mają podejrzanie zaniżone - na sprzęcie AGD od 1000zł w górę niższe od konkurencji. Raz dzisiaj się dodzwoniłem ale miałem wrażenie że głoś jakiś taki dziwnie zmieniony. z góry dzięki za info Oszustwo tak samo jak Veristo.pl. Straciłam 833 zł. Opinii mało, bo od niedawna otwarty, pewnie ludzie się łudzą, że towar przyjdzie. Nadal działa, więc uważajcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Oszukany_Klient 1 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 NET-S Niestety przed zakupem w NET-S nie przeczytałem licznych negatywnych opinii jakie można znaleźć w Internecie na temat tego sklepu. Zamówiłem u nich produkt za ponad 1800zł. Zgodnie z przysługującym mi prawem produkt sprawdziłem. Niestety nie spełniał moich oczekiwań toteż go oddałem i tu się zaczęły problemy. Biorąc pod uwagę reputację sklepu przygotowałem się na próby oszustwa ze strony NET-S. Przed wysłaniem zrobiłem zdjęcia produktu, które pokazują, że jest on w stanie nienaruszonym i idealnym. Produkt oczywiście otworzyłem na co prawo mi pozwala. Przedstawiciel sklepu, który nie raczył się nawet przedstawić bezczelnie mnie okłamał twierdząc, że na produkcie "znajdują się ślady użytkowania i zabrudzeń" i że przez to potrącą mi 10% jego ceny, czyli 180zł, co oczywiście jest niezgodne z prawem, nawet gdyby takowe ślady faktycznie istniały. Za przesyłkę zwrotną oczywiście też mi nie zamierzali oddać pieniędzy, nie mówiąc już o przysługujących mi odsetkach (Art.32. par. 1. Ustawy z dnia 30 maja 2014 o prawach konsumenta i art. 7. par 3. Ustawy z dnia 2 marca 2010 o ochronie niektórych praw konsumenta). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Za przesyłkę zwrotną nie należą się pieniądze. Odsetki przysługują tylko wvprzypadku dokonania przedpłaty. Paragrafy prawidłowe przytoczyłeś, ale nie doczytaleś. Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Witam. Nie wiem czy temat żyje ale spytam, miał ktoś do czynienia ze sklepem proshop? Ceny na. Niektóre obudowy maja bardzo ok. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) X-kom Nigdy nie miałem z nimi problemów aż do czasu gdy musiałem skorzystać z gwarancji. Jakieś pół roku temu oddawałem płytę główną, zapytałem czy muszę wymontowywać procesor? Sprzedawca twierdził, że nie i dopiszą do protokołu, że owy procesor się znajduje w sokecie. Po miesiącu pojechałem odebrać płytę wsiadam do auta patrzę z ciekawości czy procesor jest zamontowany. Ku mojemu zdziwieniu procesora nie było wracam szybko do sklepu i pytam się gdzie jest mój procesor?!. Okazało się, że został w serwisie w x-kom i musiałem czekać kolejny tydzień. Oczywiście nie usłyszałem słowa przepraszam. Durga historia ze sklepem: Oddałem kartę graficzną rx 470, czas naprawy trwał deklarowane 14 dni roboczych. Po powrocie do domu nie mogłem jej zamontować. Próbowałem kilka razy nic. Położyłem kartę na stole i okazało się, że tył karty był mocno zakrzywiony. Trochę zabawy obcęgami i udało się wyprostować. Nie chciałem się męczyć i udowadniać, że nie ja dokonałem tych uszkodzeń. Edytowane 16 Maja 2019 przez krzyhox 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kolo91 17 Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Sferis też ma super serwis telefon kątownikiem budowlanym sparwdzali czy nie skrzywiony. I okazało się, że jest jak fale na wodzie i gwarancja zabrana Cytuj Link to post Share on other sites
Joint21 8 Napisano 26 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) Witam czy ktoś miał do czynienia ze sklepem proshop.pl? Mają ram który mnie interesuje w fajnej cenie ale interesuje mnie wasza opinia przed zakupem. Dzięki Zaryzykowałem i kupiłem Corsair Vengeance LPX DDR4-3000 C15 paczka wysłana z Danii we wtorek ,dzisiaj dotarła do mnie. Ładnie zapakowana , podłączone do kompa zero problemów. Z mojej strony mogę tylko polecić ten sklep. Edytowane 26 Lipca 2019 przez Joint21 Cytuj Link to post Share on other sites
były69 196 Napisano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Nie polecam IMPEL https://www.impelshop.com/ Oszuści przy zwrotach wciskają że towar uszkodzony i domagają się zapłaty. Cytuj Link to post Share on other sites
pgrab 0 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Polecam www.craftex.eu - trafiłam tam totalnie przypadkowo, postanowiłam zaryzykować, bo mogłam odebrać osobiście. Wszystko ok, jak będę mieć potrzebę by znów kupić półfabrykaty, to na pewno tam zajrzę. www.avora.pl oraz www.manabri.pl - najpierw kupowałam u nich przez Allegro, ale przez sklepy są trochę tańsze ceny i rabat w koszyku :) www.pakuten.pl - mają świetny wybór kiecek, ale niestety są trochę źle uszyte, czytając opinie innych to podobno loteria. Nie spotkałam się jednak nigdzie z takim wyborem wzorów i za te ceny warto zaryzykować. W sumie takie trochę polskie alie Cytuj Link to post Share on other sites
sokolik 0 Napisano 22 Marca 2021 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 http://www.testcompetence.pl/ a ten sklep wiarygodny Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 22 Marca 2021 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 http://www.testcompetence.pl/776-typowa-fryzura-na-gracza-jeja-pl-2341.html No jak na moje oko to 100% legit Ty się na poważnie pytasz? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Ja bym tam nie kupował. Brak numeru telefonu, informacji o firmie itp... Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel_ 2 Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Pytanie o opinię na temat sklepu: - it-shop24.pl - alejest.pl - empik.com Akurat mają tam interesujący mnie monitor w najniższej cenie (Samsung Odyssey G7 27''). Pytanie czy warto przyoszczędzić te 100zł i zamówić u nich czy dołożyć i wziąć z takich moreli czy innego znanego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts