Bury102 0 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam Forumowiczów, Wie ktoś może jak w uruchomić Twierdze 3 pod win 7 x64 ? Ja próbowałem na kilka sposobów i nic, są jakieś emulatory do "udawania" że jest inny system? Możecie mi coś doradzić bo nie ma jeszcze nic w sieci a czas leci:) Narazie mam "wersje testową", jestem fanem serii i chciałem zobaczyć co kupuje a tu się okazało że d....pa Pozdrawiam Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 normalnie. zainstalowałem i działa idealnie Link to post Share on other sites
Bury102 0 Napisano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zainstalowałeś oryginał czy "wersje testową" ? Na pewno masz x64? u mnie wywala od razu błąd - brat instalował i mówił że w sieci są informacje o problemie z Win 7 x64. Ale skoro Tobie działa to pewnie problem sterowników. pozdr Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 oryginał - rozumiem ale testowa ? xD Mam wersję oryginalną inaczej i wszystko działa tak jak trzeba. Na pulpicie nawet pojawiła się ikona z napisem Stronghold 3 x64. Musi to być wina po twojej stronie. Link to post Share on other sites
Bury102 0 Napisano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No wiesz o co mi chodzi... Mam trochę stara kartę i chciałem sobie ściągnąć i zobaczyć jak mi to chodzi, a wyglada na to że trzeba zainstalować z orginalu. chyba ze jeszcze coś wymyśle. Karte mam 8600GT 512MB - da rade? Phenoma x4 3,2 , 4gb ramu i płyty nie pamietam ale z USB 3 więc nie taka stara. Pisze z pracy wiec nie sprawdze;) Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Płyta w tym przypadku jest zbędna Gra powinna działać na twoim kompie bez problemu. Żadnej rewelacji graficznej nie ma. To jest po prostu Stronghold 2, z kilkoma szczegółami więcej Link to post Share on other sites
Bury102 0 Napisano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ok dzięki. pozdr Link to post Share on other sites
Recommended Posts