Ujemny 29 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam serdecznie, Czy ktokolwiek z was testował już najnowsze sterowniki Nvidia? U mnie występuję dziwaczny problem wyłączania się sterowników podczas pisania maila z poziomu przeglądarki (gmail.com). Wersja 275.33-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql spisuje się bez zarzutów. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafał24 1 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witaj, Nie zauważyłem takiego problemu u siebie, może to wina przeglądarki której używasz? na chrome u mnie jest ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie, nie. Testowałem na trzech przeglądarkach. Problem pojawia się po 4-5 minucie pisania. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Zobacz czy na płytowych też to masz. Ja pobrałem wczoraj najnowsze i jest zadowolony. Lepsza grafika w grach, ale system włącza się o 5 - 8 sekund dłużej niż na płytowych. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ja nie zauważyłem żadnych problemów przy wyłączaniu systemu lub innych rzeczach u mnie działają znakomicie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts