Rakoth 5 Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Szukałem idealnego monitora do gier FPS i chyba znalazłem. http://www.x-kom.pl/p/59320-monitor-lcd-23-dell-alienware-aw2310-3d-czarny.html Mam lekkie obawy i wątpliwości więc pytam. W większości sklepów ten monitor jest w okolicach 1800zł a na x-kom za 1400zł, dlaczego? Promocja, tacy są fajni czy jest to np. stara rewizja monitora czy po prostu dobra okazyjna cena? I jeszcze chciałbym by wypowiedział się ktoś kto posiada owy monitor i by wyraził opinię na jego temat bo niby w internecie są ogólnie pozytywne opinie to znalazłem też 2-3 recenzje który były strasznie negatywne. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 generalnie jest to jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) monitor do gier, możesz brać śmiało co do cen to faktycznie się wahają, ale on zawsze kosztował 1,2-1,4k nie wiem skąd nagle takie pomysły, że 1,8-1,9k także kupuj puki wszędzie nie będzie kosztował tyle 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ok, wielkie dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 What? Za tą kasę masz IPS'a z 5ms... Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Kupiłem TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 podziel się wrażeniami Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Podzielę się jak dostane zasilacz i kompa odpalę Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No więc moje wrażenia po przesiadce z Samsung 22' 226BW na DELL Alienware AW2310: YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.... zatkało mnie. Monitor oprócz wyglądu i ergonomii posiada niezłe zaplecze technologiczne. Mój pierwszy monitor z Full HD, obraz piękny, kolory, itp. Na poczatku było ustawione 60Hz ale jak przestawiłem na 120Hz to oniemiałem z wrażenia, płynność jest znakomita i jeszcze ten niski input-lag a właściwie jego brak, znakomicie się sprawdza w FPS-ach. Moja ocena 10/10. Monitor wart swojej ceny, dla graca bardzo dobry, dal gracza FPS idealny. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts