acer_user 0 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam, Mam Acera Aspire One 722 z 4GB RAM'u, Win 7 Home Premium 64 bit i procesorem AMD Dual-Core C-50 (1 GHz). Używam go od niedawna i wszystko byłoby O'K, gdyby... nie wolne działanie przeglądarki Explorer 9. Zakładki otwierają sie długo, wpisanie hasła do wyszukiwarki Google, którą mam w pasku przeglądarki to "wojna nerwów", czy mogę wklepać kolejną literę, czy jeszcze poczekać, aż coś się załaduje (bo kursor pokazuje, że coś się ładuje). Czy problemem jest Explorer, czy procesor, bo RAM'u powinno wystarczać na płynną pracę? Łącze mam 2 Mbit/s i w moim drugim komputerze, jaki używam (wprawdzie z Firefox'em) wszystko działa płynnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Piotrek_P 0 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Też mam tego netbooka tylko z procesorem C-60, który jest odrobinę szybszy, mam 2 GB ramu. U mnie wszystko działa bez problemu, nic się nie przycina. Problem raczej leży w systemie operacyjnym lub w sterownikach. Aha też mam windows 7 tyko że 32 bit. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts