Ujemny 29 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam serdecznie, Czy można pobrać z Internetu legalną, zaktualizowaną wersję Windows 7? W przyszłym tygodniu stawiam nowy komputer, i chciałbym na nim zainstalować aktualny system Windows 7. Posiadam oryginał, zakupiony w sklepie Vobis. Niestety bez SP1. Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Eee? O co dokładnie chodzi? Masz wersję pudełkową, ale chcesz ściągnąć? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wersja pudełkowa nie posiada zintegrowanego SP1, ani najnowszych aktualizacji. Chce pominąć proces aktualizacji. Innymi słowy zainstalować na komputerze najnowszy, najświeższy Windows 7 Pro. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Czym sam Windows 7 z SP1 ? to nie wiem, ale u mnie w głównym panelu sterowania systemem jest nakładka informująca o dostępności uaktualnienia SP1 . Jednakże równie możesz poszukać samego serwice packa na internecie. Edytowane 20 Października 2011 przez adivxv5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ściągnij sobie jakikolwiek Windows 7 SP1 z sieci, nawet mogą być to "All Versions" (tylko tu wybierz prawidłową wersję). Wpisz swój klucz, potem aktywuj system. Nie powinno być żadnego problemu. Robiłem tak już kilkanaście razy i wszystko odbywało się prawidłowo. Po co masz instalować SP1 osobno - trwa to bardzo długo. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tak też zrobię. Dziękuję za rady. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts