Ujemny 29 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Witam serdecznie, Jako, że dzisiejszego dnia ASRock P67 Extrem4 odmówił posłuszeństwa, postanowiłem zakupić nową płytę główną. ASRock - płyta na 6 miesięcy - oddam na reklamację, i nową wystawię na Allegro.pl. I tu pojawia się pytanie. W jakiej kolejności instalować sterowniki, i czy wszystkie ze strony producenta są potrzebę? Lucid Virtu Driver vs Intel SandyBridge VGA Driver? Edycja: Już poznałem odpowiedzi. Edytowane 20 Października 2011 przez Ujemny Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nooo.. odpowiedz znajdziesz na plytce dolaczonej do mobo - i tam bedzie opcja instalowania wszystkiego ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Interesują mnie aktualne sterowniki, a te na płycie są "wakacyjne". Ale problem już rozwiązałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts