Przemasek 0 Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witam! Chciałbym rozpocząć naukę programowania w javie, a nie mam o tym zielonego pojęcia. Poszukuję jakieś dobrej książki/podręcznika, która od podstaw wprowadzi mnie w javę. Czy może mi ktoś polecić jakąś? Dobrze by było żeby i cena nie była za wysoka. Zastanawiałem się nad "Java: szkoła programowania" z biblioteczki "Komputer świat ekspert" za 17zł, ale nie wiem czy to dobry wybór. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
Taczi 2 Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 javavideotutes.com Polecam na początek. ;> Cytuj Link to post Share on other sites
strateg 0 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mogę polecić podstawy: Marcin Lis Praktyczny kurs Java. Takie wprowadzenie do tego języka. Cytuj Link to post Share on other sites
kumiech 0 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A coś dla bardziej wymagających - B. Eckel - "Thinking in JAVA" Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Zobacz na stronie Helion.pl tam w dziale programowanie,można ściągnąć przykład,przejrzeć spis treści. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts