Krychul 0 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Witam chciałbym kupić sobie telewizor do grania w xbox i oglądania filmów z laptopa i cyfrowy polsat. Wymagania to Full HD i miał HDMI najlepiej 2 lub więcej. USB nie jest konieczne. Wielkość to od 32 do 50 cali. Siędze w odległości tak około 2,5 m od telewizora. ale będę robił przemeblowanie i będzie tak ponad 3 m. Najlepiej żeby nie były to sklepy internetowe tylko typu Meida mark itp. Najbardziej bym wolał w cenie 1600 zł. Lecz do 1800 zł jeszcze dam radę uzbierać. Z góry dziękuje za pomoc Edytowane 10 Października 2011 przez Krychul Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Szczera prawda: w tej cenie nie kupisz dobrego telewizora fullHD, zwłaszcza na odległość 2.5 metra, że o trzech metrach nie wspomnę. Moja rada: Zrezygnuj z fullHD, wszak i tak go nie wykorzystasz przy tych urządzeniach ani z takiej odległości (zakładając ekran 42-calowy - na większy Cię nie stać). Mogę polecić Ci dobre telewizory plazmowe HDready (możliwe że większe niż 42 cale), bądź Telewizor 42-calowy fullHD, jeśli znajdziesz 2000zł. O Media Markt możesz od razu zapomnieć przy takiej kwocie. Sklepy internetowe nie są złe, zwłaszcza że np gwarancje Panasonica są respektowane w każdym autoryzowanym serwisie Panasonic. Cytuj Link to post Share on other sites
Seba32 1 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W tej cenie faktycznie może być ciężko kupić telewizor Full HD. Więc jedyne wyjście to wstrzymać się trochę z zakupem i uzbierać funduszy. 37 calowy ex500 na jednej z porównywarek widziałem ze można kupić od 2127 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts