kudlaty008 1 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Cześć. Mam problem, ponieważ kiedyś oglądałem fajny film o stepowaniu, pamiętam fabułę mniej więcej ale tytułu nie mogę w ogóle sobie przypomnieć. Film był o facecie który miał wielki talent do stepowania, ale za bardzo lubił improwizować co nie pozwalało na taniec w żadnym zespole. Miał brata który też potrafił stepować. Mężczyzna pierwszy poznał kobietę która od razu mu się spodobała i z wzajemnością, ale jego bratu też się spodobało. Gdy pierwsza postać gdzieś wyjechała drugi wykorzystał sytuacje co było ze skutkiem takim że dziewczyna jak się okazało jest z nim w ciąży. Lecz ojciec dziecka zginął, a dzieckiem zajął się jego brat. Oczywiście mieli w tym czasie mnóstwo występów tanecznych, które mnie zafascynowały i zmusiły by odnaleźć ten film. Proszę o pomoc. Chciałbym prosić moda o przeniesienie tematu do "Na luzie". Edytowane 8 Października 2011 przez kudlaty008 Cytuj Link to post Share on other sites
markit06 21 Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 3 minut w google i znalazłem "Faceci w butach". Pasuje nawet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts