MartinMartinN 16 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witam:) Posiadam monitor LG jak w temacie, dziwna sprawa sie stala bo przed ostatnie 4 miesiace Forte Manager dzialal mi poprawnie ale dzisiaj nagle pojawil sie na ekranie napis" cos tam cos tam OFF" i Forte Manager przestal dzialac nie wiem czemu... tzn mozna go wlaczyc ale pojawiaja sie wylacznie opcje do wyboru Information i Support. Czytalem ze ponoc chodzi o wlaczenieopcji rozpoznawania przez monitor oprogramowania ale nie wiem jak, niektorzy pisali ze ponoc pomaga wlaczenie i przytrzymanie na 8 sek wlacznika monitora ale i to nie dziala, co tu zrobic??? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 a próbowałeś przeinstalować program? Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Przeinstalowac program jak i sterowniki monitora, nic nie daje skutku Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 może napisz do pomocy technicznej, zdarza się, że pomagają Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ktos moze mial podobny problem? Ok , Jestem jednak z siebie dumny, szukalem w necie wszedzie odpowiedzi a podobnych problemow bylo setki a nigdzie poprawnej odpowiedzi, dla wszystkich co maja ten sam problem, wystarczy na 8 sekund przytrzymac przycisk Engine wlaczajac monito i po sprawie:) Pozdrawiam:) Cytuj Link to post Share on other sites
runrunrunfaster 0 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki kolego! Już myślałem że mnie coś trafi. Edytowane 3 Listopada 2012 przez runrunrunfaster Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts