Skocz do zawartości

Notebook za 2000 +/- 100zł

Recommended Posts

Witam.

Przeczytałem wiele tematów już napisanych odnośnie laptopów ale żaden nie jest konkretny dla mnie.

Poszukuje laptopa dla mojej siostry za ok 2000zł +/- 100zl. Jej wymagania to:

-możliwość przedłużenia gwarancji na ok 2/3 lata (czyli 2 lata firmy + 2/3 od sklepu itp żeby było ok 4/5 lat)

-oczywiście ma być nowy

-przede wszystkim ma mieć dobra kartę graficzną moja siostra gra w gry takie jak Bf bc2, Minecraft, Bulletstorm w przyszłości moze bf3 (nie zależy jej tak bardzo na jak najwyższych ustawieniach tylko na tym żeby szło grać i żeby lapek się nie grzał po 4-5h rozrywki)

-dysk starczy 500gb może być mniej jeżeli będzie do wyboru lepsza grafa

-dobra karta sieciowa WiFi ponieważ u niej w domu router jest na pietrze i na parterze jest problem z zasięgiem miejscami.

-żeby się nie grzał po 1,5 roku użytkowania

-możliwość wysyłki w razie awarii z Niemiec ponieważ tam ma być użytkowany laptop.

Może uprzedzę pytanie i stwierdzenie, które często pada. itp

"grania na lapku za 2k w bf itp nie ma sensu i jest nieosiągalne" (takie teksty już spotykałem) posiadam sam laptopa (i3 370m + hd 5470 więc wiem że można grać w takie gry i nawet beta bf3 chodzi ładnie)

Proszę uprzejmie o pomoc.

• 2 tygodnie później...

Tu masz całkiem przyzwoity, troszkę drożej niż zakładasz ale myślę, że warto spojrzeć na tą pozycję:

http://allegro.pl/super-hit-toshiba-l750-i5-2410m-gt525m-usb3-0-win7-i1860061265.html

Co do gwarancji nie wiem czasem czy Toshiba nie oferowała czegoś takiego za dodatkową opłatą.

• 2 tygodnie później...