Tomakoli 0 Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam Wszystkich!!!! Mam mały problem z moim BIOSEM,otóz chciałem zrobić aktualizację do nowej wersji i nie do końca wszystko poszło tak jak trzeba. Moja płyta to ; ASUS M2N-E z BIOSEM "Phinix" Problem wygląda tak; Użyłem programu Asus Live Update i wszystko gra. Program pobrał aktualizację i rozpoczeła się instalacja i przebiegła tak; Erase EEPROM - 100% Load EEPROM - 100% Verifity EEPROM - 86% i przy tym komunikat,że nie można poprawnie zweryfikować EEPROM.i do wyboru dwie opcje "Retry" lub "Exit" Próbowałem ponawiać,ale bez skutku. Ale najdziwniejsze jest to,że jak ponownie włączyłem komputer to program CPU-Z podawał już nową wersję BIOSU. Co myślicie o tym? Z góry Dziękuję i pozdrawiam!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Maszin 0 Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak wszytko dziala ok to nie ma sie czym mysle przejmowac, ale dla pewnosci mozna zaprogramowac jeszcze raz Cytuj Link to post Share on other sites
Tomakoli 0 Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witaj Maszin! No niby wszystko działa,ale próbowałem już kilka razy i ciągle to samo. Nie wiem co to za przyczyna,że weryfikacja nie przebiaga do końca. No i co jeszcze mnie martwi to to,że w napięciu "pamięci RAM" mam tylko do 1,95V maksymalnie,no a przydałoby się 2,1V. Macie może na to jakąś radę? Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam !!! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts