pikn94 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam. Więc tak mam dwa wejścia USB z przodu obudowy na początku działały dobrze ale od jakiegoś czasu nagle przestały działać Nic w obudowie nie odłączałem wszystkie jest tak jak na początku a nie działa może wy będziecie wiedzieć o co chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 1. Z powodu wibracji odlaczyly sie kabelki podlaczeniowe do plyty glownej od tych zlacz, trzeba otworzyc obudowe i docisnac. 2. Czy czasem ktos nieostrozny nie wylamal gniazd np. zawadzil noga o wsadzona wtyczke USB? jesli tak to moze to sie udac naprawic http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Z ... -2043.html ale niekoniecznie zalezy jak duze sa uszkodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Warrk dzięki za podpowiedz sprawdzę Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a w BIOSie nie grzebales albo nie robiles resety BIOSu?moze zwyczjnie jest wylaczony ten slot? Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a w BIOSie nie grzebales albo nie robiles resety BIOSu?moze zwyczjnie jest wylaczony ten slot? O jaki slot chodzi ? W biosie zazwyczaj da sie tylko przelaczyc szybkosc i wersje USB i kontroler w calosci ale jak reszta dziala (zakladam ze dziala) to raczej nie jest to z biosem zwiazane. Cytuj Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie w biosie nic nie grzebałem Warrk a jak te kabelki od usb wyglądają dokładniej i gdzie są podpięte tak oriętacyjnie napisz Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 http://i47.photobucket.com/albums/f167/oshea-the-dj/figure14.jpg Moga byc razem spiete w formie wtyczki 2x5 pin ( jednego brakuje) lub w formie luznych kabelkow, http://www.intel.com/support/motherboar ... frontpanel pozycja na plycie to zazwyczaj na samym dole obudowy i plyty glownej zreszta przewin stronke intela to wszystko zobaczysz pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Warrk pytalem bo u mnie moge wylaczyc w BIOSie USB..sam sie na tym zlapalem ze nawściekalem sie ze nie dziala po resecie biosu..takze wiesz.. Cytuj Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Warrk dzięki pomogła strona intela masz u mnie duże "wirtualne" piwo Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ciesze sie ze pomoglo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts