PrzemasK 1 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam Otóż mam kilka filmików z wesela przerobionych na format DVD i chciałbym je nagrać na płytę tak, aby po uruchomieniu pojawiało się menu i były miniaturki tych filmów, tak, żeby każdy można uruchomić osobno. Pojedynczy filmik na sceny nie będzie dzielony. Jaki polecilibyście mi do tego program? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 tmpg dvd author Cytuj Link to post Share on other sites
Machim 66 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja osobiście polecam płatny, ale najlepszy program do tego typu rzeczy ( a poza tym triala darmowego możesz ściagnąć) ten program to Adobe Premiere Pro . Pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 w prawie kazdym programie do nagrywania tak można: nero, ashampoo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts