arqus 0 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam. Mianowicie mam problem z zainstalowanie systemu windows xp z pamieci usb. Oczywiscie mam zbotowanego pendrive i wszystko jest ok do momentu kiedy to po wybraniu partycji i sformatowaniu jej , po skopiowaniu plikow i po ponownym uruchomieniu komputera nic sie nie dzieje, instalacja nie jest kontynuowana;/ a musze instalowac z pendrive poniewaz napęd dvd nie działa. Co mam robic proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 A boot'owanie zmieniłeś? Musisz zmienić żeby HDD był na pierwszym miejscu. Cytuj Link to post Share on other sites
arqus 0 Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zawsze startowalem ze usb bylo na pierwszym miejscu ale jak teraz zmienilem ze HDD jest pierwsze dalej mam czarny ekran zamiast kontynuacji instalacji ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts