caprica 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 przymierzam sie do kupna tego monitora http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... 494HM.html na benchmarku byla recenzja jego wersji w proporcjach obrazu 16:10 i wypadl dobrze jak myslicie oplaca sie go brac ? czy moze jakis inny (interesuja mnie 24 cale) monitor ma sluzyc do wszystkiego (gry, filmy, internet itp) Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Za jakieś 1-2 miesiące będziesz mógł w takiej samej cenie zakupić Samsunga P2370L ... O to wszystkie info. http://monitory.idg.pl/news/333463/Sams ... m.LED.html Cytuj Link to post Share on other sites
caprica 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a oplaca sie czekac ? jakie korzysci niesie ze soba podswietlanie led poza mniejszym zuzyciem pradu ? no i w ciemno go nie kupie, musialbym poczekac na jakies recenzje edit znalazlem info ze nie ma regulacji wysokosci i pivota wiec raczej odpada skupmy sie na "terazniejszosci" Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No jescze kontrastu 2 000 000:1, natomiast czas odpowiedzi matrycy to 2.00 milisekundy. A twoj wybór kontrast 1000:1(DC 50 000:1) oraz czas reakcji 5.00 ms. Ja oczywiscie czekam na niego dlatego przekonuje inne osoby zeby nie wyrzucaly pieniedzy w błoto. Ale zrobisz jak uważasz. Cytuj Link to post Share on other sites
PanPianka 0 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kontrasty i czasy reakcji jak zwykle przekłamane. Lepiej poszukaj testy jaki jest w rzeczywistości, bo producentom nie wolno wierzyć w tej kwestii. Co do monitora to polecam Gateway FH2400, od pary dni jestem jego szczęśliwym posiadaczem i polecam gorąco. Cytuj Link to post Share on other sites
caprica 0 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 recenzje na prad.de i benchmarku patrzalem (wersji 16:10) i dobrze wypadl a ten gateway odpada odrazu bo mi sie wogole nie podoba a to tez biore pod uwage Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Miom zdaniem 2494HM jest dobrą inwestycją, a jeśli Chciałbyś rozważyć jeszcze jakieś inne opcje to sprawdź porównywalne modele z oferty Iiyamy i LG Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts