infinitimind 2 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No będzie 2.3.5 ale zmian raczej będzie mało ale fakt, że samsung jeszcze pamięta o SGS. Oby tak dalej ! Swoją drogą 2.3.5 już dawno gości w XDA Jak to będzie?? Ja używam już od 10 dni. 2.3.3 to shit ma dużo lagów i tnie czasami plus problem z baterią. Ja używam Semaphore kernel 1.6 plus od niedawna Juwe's ROM. Quadrant 2875 bez OC. Sterownik dźwięku Voodoo - teraz dopiero muzyka jest dobra. LagFix enabled - system plików ex4. Przy włączonym wi-fi z radiem internetowym przez 13h zeszło mi 55% baterii - telefon był podłączony pod kolumny. Jak mało korzystam to telefon trzyma 4dni. Cytuj Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jak to będzie?? Ja używam już od 10 dni. 2.3.3 to shit ma dużo lagów i tnie czasami plus problem z baterią. Ja używam Semaphore kernel 1.6 plus od niedawna Juwe's ROM. Quadrant 2875 bez OC. Sterownik dźwięku Voodoo - teraz dopiero muzyka jest dobra. LagFix enabled - system plików ex4. Przy włączonym wi-fi z radiem internetowym przez 13h zeszło mi 55% baterii - telefon był podłączony pod kolumny. Jak mało korzystam to telefon trzyma 4dni.Oficjalny czy kuchnia ? Bo na XDA tego pełno 2.3.5 Cytuj Link to post Share on other sites
infinitimind 2 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Oficjalny czy kuchnia ? Bo na XDA tego pełno 2.3.5 Z SamFirmware.com, nieoficjalny wyciek od Samsunga, tego jeszcze nie ma Kiess. Polecam używanie coustom romów i zmianę kernela, oczywiscie podstawa to root. Co to daje: Poprawa działania - byłem zdziwiony jak zmieniłem kernel i rom - wtedy SGS dostał kopa!! poprzednio 2.3.3 - porażka BLN - migające na biało podświetlenie dotykowych klawiszy jak dostaniesz SMS lub nieodebrane połączenie LagFIX Możliwość OC Dostęp do recovery Voodoo Sound Większa stabilność i płynność Możliwość odpalania gier robionych pod Snapdragony albo Xperie Play Więcej RAM Wywalanie niepotrzebnych programów od Samsunga mozliwosc zmiany wygladu ekranu odblokowujacego i wiele wiele wiele innych rzeczy SGS to tylko telefon do pichcenia - ma świetną kuchnie i nie da się go uwalić. Edytowane 23 Września 2011 przez infinitimind Cytuj Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jeszcze w tym miesiącu oficjalny 2.3.5 w Samsung Kies - generalnie już można zassać z sieci, ale to ponoć beta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts