Skocz do zawartości

Smartphone do 900 zł

Recommended Posts

No będzie 2.3.5 ale zmian raczej będzie mało ale fakt, że samsung jeszcze pamięta o SGS. Oby tak dalej ! Swoją drogą 2.3.5 już dawno gości w XDA :D

Jak to będzie?? Ja używam już od 10 dni.

2.3.3 to shit ma dużo lagów i tnie czasami plus problem z baterią. Ja używam Semaphore kernel 1.6 plus od niedawna Juwe's ROM. Quadrant 2875 bez OC. Sterownik dźwięku Voodoo - teraz dopiero muzyka jest dobra. LagFix enabled - system plików ex4.

Przy włączonym wi-fi z radiem internetowym przez 13h zeszło mi 55% baterii - telefon był podłączony pod kolumny.

Jak mało korzystam to telefon trzyma 4dni.

Jak to będzie?? Ja używam już od 10 dni. 2.3.3 to shit ma dużo lagów i tnie czasami plus problem z baterią. Ja używam Semaphore kernel 1.6 plus od niedawna Juwe's ROM. Quadrant 2875 bez OC. Sterownik dźwięku Voodoo - teraz dopiero muzyka jest dobra. LagFix enabled - system plików ex4. Przy włączonym wi-fi z radiem internetowym przez 13h zeszło mi 55% baterii - telefon był podłączony pod kolumny. Jak mało korzystam to telefon trzyma 4dni.

Oficjalny czy kuchnia ? Bo na XDA tego pełno 2.3.5

Oficjalny czy kuchnia ? Bo na XDA tego pełno 2.3.5

Z SamFirmware.com, nieoficjalny wyciek od Samsunga, tego jeszcze nie ma Kiess.

Polecam używanie coustom romów i zmianę kernela, oczywiscie podstawa to root.

Co to daje:

Poprawa działania - byłem zdziwiony jak zmieniłem kernel i rom - wtedy SGS dostał kopa!! poprzednio 2.3.3 - porażka

BLN - migające na biało podświetlenie dotykowych klawiszy jak dostaniesz SMS lub nieodebrane połączenie

LagFIX

Możliwość OC

Dostęp do recovery

Voodoo Sound

Większa stabilność i płynność

Możliwość odpalania gier robionych pod Snapdragony albo Xperie Play

Więcej RAM

Wywalanie niepotrzebnych programów od Samsunga

mozliwosc zmiany wygladu ekranu odblokowujacego

i wiele wiele wiele innych rzeczy

SGS to tylko telefon do pichcenia - ma świetną kuchnie i nie da się go uwalić.

Edytowane przez infinitimind