Sezam 8 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam mam taką sprawę chciałbym zakupić nowy telefon bo z moim nie mogę już wytrzymać. Obecnie posiadam LG Swift GT540. Chciałbym zamienić telefon na jakiegoś Sony Ericsson lub jakiegoś samsunga byle by nie z klapką ani dotykowy ani rozsuwany. Wymogi: -Wytrzymała bateria -Aparat 3.2 -Dyktafon minutnik stoper itp pierdoły -Wi Fi (niekoniecznie musi być) Mp3/mp4 Cena 200 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 mogę zapodac dygresją? sprzedałbys tego LG ? Jak tak to za ile ? Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2011 To zależy ile chciałbyś zaproponować A telefon raczej nie na sprzedaż chyba że cena bedzie satysfakcjonująca zaproponuj ja się zastanowie Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 jak nie na sprzedaż to nie.. oferta by ciebie nie zadowoliła więc nie ma co gadac (200 zł ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts