PLukowiak 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam. Zamierzam kupić XFX Ati HD4770 a później go podkręcić. I teraz moje pytanie. Czy AC Accelero S1 Rev.2 będzie pasować do tej karty? Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Po pierwsze: http://www.arctic-cooling.com/downloads ... oS1_r2.pdf Po drugie wejdzie ale trzeba bedzie lekko skrocic finy radiatora: http://www.josephclemente.com/images/hd ... ero_s1.jpg http://www.silentpcreview.com/forums/vi ... 0fa8ebd791 Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wejść powinien, ale czy napewno chcesz lecieć w pasywkę po O/C raczej nie pojedziesz na takim coolerze (nawet na S1), a jak wentyl założysz (wynik powinien być bardzo dobry jeśli chodzi o temp.) to karta zajmie Ci ~3 sloty dlatego też może TwinTurbo (chyba wejdzie) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Na 4770 ktora jest krotsza od 4850/4870/4890 bez przerobek wejdzie jedynie: http://www.arctic-cooling.com/catalog/p ... 2_&mID=256 Cytuj Link to post Share on other sites
Graczu 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 też zastanawiam się nad zmianą chłodzenia na moich radkach i takie pytanie czy będzie różnica między referencyjnym chłodzeniem HD4770 a tym Accelero L2 Pro ? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy będzie różnica między referencyjnym chłodzeniem HD4770 a tym Accelero L2 Pro ? w skrócie - ciszej i chłodniej oczywiście na Accelero Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oczywiscie ze bedzie , zalezy tylko o ile - na podkreconym mocno 4670 ciagnacym do 70w jest nadal prawie nieslyszalne wiec na standardowym 4770 tez bedzie dobrze zalezec moze od tego jak bardzo podkrecasz Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy nikt nie moze poprawic nazwy tego tematu? wstyd jak sie wejdzie na glowna strone i widac Re: Kopatybilność!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Graczu 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oczywiscie ze bedzie , zalezy tylko o ile - na podkreconym mocno 4670 ciagnacym do 70w jest nadal prawie nieslyszalne wiec na standardowym 4770 tez bedzie dobrze zalezec moze od tego jak bardzo podkrecasz Nie chce ich podkręcać po prostu zabieram się za wyciszanie kompa dziś rano przyjechała do mnie Noctua Nh-U9B (myślę że sie skończy wycie tego boxa ;/ ) i tak się zastanawiam nad zmianą tych referentów, ale najpierw muszę zmienić to chłodzenie CPU to będę w końcu słyszał czy te grafiki są głośne Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy nikt nie moze poprawic nazwy tego tematu? wstyd jak sie wejdzie na glowna strone i widac Re: Kopatybilność!!!IMO na całym forum panuje taka samowolka. Przydaliby się nowi moderatorzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy nikt nie moze poprawic nazwy tego tematu? wstyd jak sie wejdzie na glowna strone i widac Re: Kopatybilność!!!IMO na całym forum panuje taka samowolka. Przydaliby się nowi moderatorzy.Powtarzasz się w co najmniej dwóch tematach , jak do tej pory sprawdziłem :> Ja nie będę za Was układał tematów, sam autor tematu się 'kompromituje', zakładając taki temat i widać co o nim świadczy. Wg mnie powinna być przynajmniej jednodniowa opcja edycji. Cytuj Link to post Share on other sites
PLukowiak 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tzn. ja będę chciał wycisnąć z niej ile się da. Nie zaprzeczam też że pewnie pojadę do kuzyna i on zrobi mi pencil-moda tak więc standardowe chłodzenie mi raczej nie wystarczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts