kowdipapo 42 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Drink juz dawno czeka na odbiór Gospodarzy nie ma, jednego od dawna a drugiemu sie nie chce siedizec i regularnie przed 23 zawsze ucieka stąd Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Drink juz dawno czeka na odbiór Gospodarzy nie ma, jednego od dawna a drugiemu sie nie chce siedizec i regularnie przed 23 zawsze ucieka stąd Wytrwałość to podstawa Dzięki http://www.esquire.com/cm/esquire/images/tequila-sunrise-0907-lg.jpg Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety na mnie już czas. Miłego. 'Branoc Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Tequlia raz proszęTyż bym tak chciał ale co z tego jak jestem w połowie reinstalki Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dobryyy Barman wódkę z cola i lodem są na sali jakieś niunie ??? Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 są na sali jakieś niunie ???Właśnie, nudno tak bez lasek Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to w sam raz żeby posączyć (podczas reinstalki) albo margheritę-też z tequilą, właściwie to co zamówiłem niewiele się różni(truskwaki i contro(lecontreau czy jak to się pisze), trochę lodu, cytryny, cukru i banan na twarzy edit:fakt przydałyby się Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 http://religiapokoju.blox.pl/resource/party_girls.jpg laskooo-wóz się zbliżaaaa Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 laskooo-wóz się zbliżaaaa Aż tyle sam nie obrobię... no to w sam raz żeby posączyć (podczas reinstalki)No nie za bardzo, stawiam x32 / x64 i całą resztę tego bajzlu na kółkach Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dobraa ludzie łapię jedną z laskoo-wozu i do wyrka ... spać naturalnie rano będzie komu jajecznice smażyć dobbrrraa noccc grrrraczeee Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 "Pociąg osobowy z Budapesztu do Warszawy Wschodniej, planowy przyjazd godzina 4:25 jest opóźniony o około 80 minut. Opóźnienie pociągu może ulec zmianie, za utrudnienia podróżnych przepraszamy" :| Drugie podejście godzina 5:45 Niech szlag trafi PKP. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Dziś ostatni wieczór przed weekendem. Zapraszam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kolega Marcin poszedł spać, więc zobaczymy go dopiero jutro Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kurde, właśnie dostałem od znajomego karte ze słowkami na niemiecki na jutro, które musze sie nauczyc. Jest tego cała strona a4 (3 kolumny, czcionka 7...). Musze jutro na 8:00 rano to umieć Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No ja też się nie nudzę w trakcie robienia backupu coś mi "wypadło' i teraz latam po dyskach i szukam. Jak by tego było mało jest problem z mapowaniem sieciowego a D-Link wireless to chyba sobie ustawie dopiero po kielichu... bo tak to czarna magia Ale luda jeszcze futrynę wywalą... Huawei 170...ma ktoś ?!... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Co jest jeszcze siedzę, dysk zmapowany ale na wifi to już sił mi brak edit: Ja też już zmykam i życzę wszystkim miłego dnia Zamknięte Branoc... P.S. Kolego zeratul...naj, naj i jeszcze raz naj... http://www.zpo-konieczno.eu/pliki/powitalny/szampan.jpg A że jesteś już stare konisko to owoce gratis... http://www.wideoportal.pl/uploads/Image/doda_biust_200608_.jpg Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ode mnie łap tort http://farm4.static.flickr.com/3575/3450655082_cd0124c570.jpg Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no to ja zamknę z lekka po czasie, coby nie było, że se przybytek olewam... dzięki za pamięć Panowie... do Karczmy zapraszam dzisiaj wieczór.... pozdrawiam, a tymczasem....pac Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dnia przepięknego grudnia czwartego Karczmę czas otworzyć, a jubel zacząć... toteż powiedziawszy viceGospodarz klucz wyjął od wejściowych drzwi i po dwakrość przekręciwszy go w zamku przewiesił na wrotach owych tablicę takową... Mości Panowie wszystkie zamówienia na koszt firmy tej nocy bo okazja niecodzienna (jaśnie wielmożny) viceGospodarz 18 rok życia dziś ukończył... to uczyniwszy krzyknął, iż Karczma otwarta, zaprosił wszystkich na popijawę, a pozdrowiwszy ich - udał się za bar coby zamówienia realizować... Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego Dla śmiechu powiem, że mój kolega twierdzi jakoby systemy 32 bitowe obsługują 4 GB pamięci, tylko ich twórcy programują je tak aby obsługiwały 3.25 GB - wiedzę ma. Niestety nie kompletną Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 teoretycznie to tak: 1) słyszałem / czytałem gdzieś kiedyś, że dodatkowe bity dają właśnie ilość RAMu...i jest to w ten deseń, że max ilość RAMu obsługiwana przez system to 2 do potęgi liczby bitów (czyli 32 / 64) 2) może i jest to prawda, bo 2^64 to bardzo dużo, tylko że 2^32 to znacznie więcej niż 3.25 GB.... więc reasumując...lepiej mimo wszystko lecieć w 64 bity dzięki za życzenia, podać coś Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja już składałem życzenia Zaraz zmieniam wiek w profilu Będzie można polać Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja chętnie bym się napił soku kokosowo-ananasowego W sumie to znowu tu pusto Link to post Share on other sites
Recommended Posts