n3ro11 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No tak 200 botów nie dało mi rady, coś jeszcze? Yhy, 200 botów... dreams... Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Dobra zamykam, zresztą zeratula już nie ma. Ja mam dość już po dzisiejszym dniu i 20-paru kilometrach na rowerze. Idę spać i zostawię sobie kompa, żeby fatal frame się zasysało Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jeszcze drugiej nie ma a Wy juz zamykacie? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Dobra zamykam, zresztą zeratula już nie ma.Mówiłem że siedzę do 6 ? :ciekawy: Także uja zamknięte bo otwarte Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A czemu siedzisz do 6.? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Jak się nie ma w głowie to tak jest, trzeba nadrobić to co się odłożyło na później w ciągu semestru.... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 W takim razie miłej nocki Na mnie juz czas C'ya Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ciach bajera Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Otwieramy tą budę Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Już czas Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 witam zapraszam wyjątkowo dzisiaj punktualnie, bo akurat "partyjkę" w MW2 skończyłem pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 JA byłem punktualny i w dodatku pierwszy Kto już zauważył? Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Wszyscy zauważyli. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 To powiedz mi co jeszcze? Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ello Ja nic nie zauważyłem Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Kupiłem sobie dzisiaj drugą hantlę 10 kg i mogę elegancko ćwiczyć też w domu. Dzięki, Raku, za podpowiedzi. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Na pewno, ale w końcu ciebie tutaj znowu widzę. Kolejka dla wszystkich do odebrania Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ja nic nie zamawiałem ale jak dają za free to wypiję i ja dziś sobie zadanie czy jutro będzie to co chciałem mieć Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ja chwilowo mam kompa w totalnej rozsyce, bo czekam teraz co gigabyte powie na moje wieszające sie mobo. Jak tylko wróci mi kompik to od razu zacznę grać: Symulator PS2 i wszystkie części Fatal Frame. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 klak trafił.. Dragon Age mi sie skończyło i to nieźle sie skończyło zwłaszcza dla wersji damskiej zakochanej w Alisterze niezła giercoła... teraz mi zostało czekanie z niecierpliwością na DA2... w co by tu teraz zagrać... edit: Himer, co tej Twojej pani się stało ? Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Szkoda Himer ze Tobie główna padła i jedyna możliwością jest czekanie co odpowiedzą.... wiadomo czekanie potrafi do szału doprowadzić. Dodam ze tez czekam na new maszynę Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Nie wiem, na razie nie mam ochoty miec jako awatar pani Mizuho. Coś dla odmiany zresztą moje chwilowe zainteresowanie znikło odkąd zobaczyłem Fatal Frame. Już tylko czekam na swojego peceta, bo chęć zagrania w coś straszącego jest ogromna. Silent hill średnio mi pasuje, bo tam biegają tylko zmutowane zwierzęta i nic więcej. W fatal'u musisz czasami wykonać jakis rytuał, patrzeć co tam się stało itp. a najbardziej to straszy mnie to, że czasami "duchy" łapią bohatera od tyłu po prostu nagle się pojawiają. Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ten gatunek gier nie lubię bo potem mam koszmary Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Heh, no wiesz juz wole w to pograć niż oglądać Bleach'a, który w ogóle mnie swoją tematyką nie interesuje. Mam wrażenie, naruto i bleach to coś na styl pokemońów tylko w wersji ludzkiej. Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Oglądałem bleach'a ale potem mnie znudziło Link to post Share on other sites
Recommended Posts