Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Are you fucking kidding me? Ten part jest mocny... Trzeba w to zagrać i to najlepiej w nocy ze słuchawkami na uszach. Najlepsza gra jaką widziałem w całym swoim, krótkim życiu. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a nawet mi się grać nie chce głowię się skąd wziąć kasę na grafikę/grafiki do kompa... po głębszych oględzinach stwierdzam że potrzeba mi minimum 2xGTX460 (porządnie podkręcone) lub Quadro 5000 (ewentualnie Quadro 4000) i to jeszcze w tym roku zaczynam się modlić o hojnego mikołaja Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Bawił się ktoś z Was w oszukiwanie fiskusa poprzez obieranie "prezentów" zza oceanu w postaci sprzętu przekraczającego dopuszczalną kwotę którą obowiązuje cło? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nie ja nie, tak właściwie to czekam na swoją mobo, bo tęsknię za swoim PC od dzisiaj. Fatal Frame lepsze od BC2 @dianek, przzesadzasz czy jak? Po co Ci tyle szmelcu? Nam we wrocku to już nie brakuje szynowych "muminków"(skoda 16T wpisz sobie w google i już będziesz wiedziała ). Ja nie widzę potrzeby zmiany procka, zresztą popatrz na sygnaturę I tak mam najlepszego peceta na świecie, nawet 980X przebił :help: :help: Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 bo nie mam na czym magisterki wyrenderować Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ta to może ja zostanę iluzjonistą i wyczaruję ci ten config Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Wróć do korzeni: ołówek kilka arkuszy papieru i heyah Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Himer, a może wyczarujesz mi te kilkadziesiąt renderów mojego parku wimbledonowego ? Raku - a idź mi z rysunkiem odręcznym - niecierpie Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 W heyah dostajesz za nic Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam. Kolejka dla wszystkich Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Raku - a idź mi z rysunkiem odręcznym - niecierpie Jak to architekt niecierpiący rysunku odręcznego? Ja też nie cierpię a niestety musiałem się męczyć gorzej to chyba tylko z geometrią wykreślną było od czego są programy cad-owskie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Raku - a idź mi z rysunkiem odręcznym - niecierpie Jak to architekt niecierpiący rysunku odręcznego? Ja też nie cierpię a niestety musiałem się męczyć gorzej to chyba tylko z geometrią wykreślną było od czego są programy cad-owskie no normalnie... nie lubię rysować... chociaż nie zmienia to faktu że czasem rysuję chociaż zdecydowanie wolę malować - farbki rlz a geometria wykreślna mnie ominęła nasza kochana uczelnia miała małe zamieszanie z programem studiów.. i mojemu rocznikowi się upiekło Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 dobra widzę, że wy tu gadu gadu, a ja niezbyt pasuję. Idę jutube..... i na mistrzów o i zapomniałem o komxxach. Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Farciara moje koleżanki za to musiały zawsze robić po dwa rysunki bo mi się nie chciało Trochę muzyki : http://www.youtube.com/watch?v=ecZqs4gWtX8 Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 farciara jak farciara, mój mąż na budownictwie już się na "kreski" załapał... i zgadnij kto mu rysunki robił ? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jedna z jego kochanek? Ja nie maiłem cierpliwości do tego wolałem cada bo tam przynajmniej jak mi się ręce trzęsły po pijaku to włączałem ORTHO i nie było możliwości postawić krzywo kreski Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ja oglądam mistrzów zaraz będzie yt. K*rwa nudzi mi się... Widzę, że bardzo was kręci temat cada. To może ja będę pracował w gunfire? Jako serwisant? czemu nie? W sumie już 2 lata grzebię w replikach. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ta, a konkretnie to jedyna jego kochanka czyli ja a robiło sie to tak że sie drukowało podkład z cada na kalke a pozniej ładnie odbijało na papier techniczny bezsensu ten przedmiot w ogóle dobra, spadam konkursy porobić, trzeba wykorzystać dobrą passę, może coś wpadnie ładnego w najbliższych dniach Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 każda tak mówi Waiting for the end - zajebist* Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No to Ci dobrze, bo ja ostatnio mam pecha i wszystko wokół mnie sypie się niczym szkło na banię. Nawet to zaliczyłem Dobrze, że tylko trochę nos mi pocharatało. Tak zbiłem żyrandol To nie było miłe uczucie. Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 no tak... studenci już się nie pochwalą wakacjami Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 żyrandol?! jak ty żeś o zrobił?! edit: @Drzewo - jako student chwalę się że wakacje mam do 17.11 Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Bo niestety w moim budynku jest do sufitu 2.2m, a w poprzednim mieszkaniu było to 3.10m tak więc róznica jest, w dodatku jestem wysoki(prawie 200cm) oraz żyrandol nie jest idealnie na środku kuchni, a zaraz obok są szafki. jak otworzyłem drzwiczki no to wiadomo co się stało... Ehh to było okropne jak poleciało mi na głowę tyle szkła. Założe się, że pwnie wtedy zahaczyłem o niego głową przesuwając go w stronę toru otwarcia drzwiczek. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mam kumpla który ma ponad 2m wzrostu... przez pierwszy semestr w akademiku chodził w kasku budowlanym na głowie - po tym jak przez pierwsze dwa tygodnie 4 razy rozwalił łep i lekarze mu powiedzieli ze jeszcze ze 2 razy i mogą być z tego poważniejsze problemy ciesz sie że nie kazali Ci płacić za ten żyrandol Link to post Share on other sites
Recommended Posts