Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

a nawet mi się grać nie chce :)

głowię się skąd wziąć kasę na grafikę/grafiki do kompa...

po głębszych oględzinach stwierdzam że potrzeba mi minimum 2xGTX460 (porządnie podkręcone) lub Quadro 5000 (ewentualnie Quadro 4000)

i to jeszcze w tym roku :wariat:

zaczynam się modlić o hojnego mikołaja :)

Nie ja nie, tak właściwie to czekam na swoją mobo, bo tęsknię za swoim PC od dzisiaj. Fatal Frame lepsze od BC2 :)

@dianek, przzesadzasz czy jak? Po co Ci tyle szmelcu? Nam we wrocku to już nie brakuje szynowych "muminków"(skoda 16T wpisz sobie w google i już będziesz wiedziała :menda: ). Ja nie widzę potrzeby zmiany procka, zresztą popatrz na sygnaturę :wariat: I tak mam najlepszego peceta na świecie, nawet 980X przebił :):):P:):):evil::P:P:jupi::jupi::jupi: :help: :help: :menda::menda::[

Raku - a idź mi z rysunkiem odręcznym - niecierpie :P

Jak to architekt niecierpiący rysunku odręcznego? :):P

Ja też nie cierpię a niestety musiałem się męczyć gorzej to chyba tylko z geometrią wykreślną było :wariat: od czego są programy cad-owskie :)

Raku - a idź mi z rysunkiem odręcznym - niecierpie :)

Jak to architekt niecierpiący rysunku odręcznego? :P:P

Ja też nie cierpię a niestety musiałem się męczyć gorzej to chyba tylko z geometrią wykreślną było :) od czego są programy cad-owskie :P

no normalnie... :)

nie lubię rysować... chociaż nie zmienia to faktu że czasem rysuję :) chociaż zdecydowanie wolę malować - farbki rlz :)

a geometria wykreślna mnie ominęła :wariat: nasza kochana uczelnia miała małe zamieszanie z programem studiów.. i mojemu rocznikowi się upiekło :menda:

ta, a konkretnie to jedyna jego kochanka czyli ja :wariat:

a robiło sie to tak że sie drukowało podkład z cada na kalke a pozniej ładnie odbijało na papier techniczny :)

bezsensu ten przedmiot w ogóle :P

dobra, spadam konkursy porobić, trzeba wykorzystać dobrą passę, może coś wpadnie ładnego w najbliższych dniach :)

Bo niestety w moim budynku jest do sufitu 2.2m, a w poprzednim mieszkaniu było to 3.10m tak więc róznica jest, w dodatku jestem wysoki(prawie 200cm) oraz żyrandol nie jest idealnie na środku kuchni, a zaraz obok są szafki. jak otworzyłem drzwiczki no to wiadomo co się stało... Ehh to było okropne jak poleciało mi na głowę tyle szkła. Założe się, że pwnie wtedy zahaczyłem o niego głową przesuwając go w stronę toru otwarcia drzwiczek.

mam kumpla który ma ponad 2m wzrostu... przez pierwszy semestr w akademiku chodził w kasku budowlanym na głowie - po tym jak przez pierwsze dwa tygodnie 4 razy rozwalił łep i lekarze mu powiedzieli ze jeszcze ze 2 razy i mogą być z tego poważniejsze problemy :wariat:

ciesz sie że nie kazali Ci płacić za ten żyrandol :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...