mICh@eL 335 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jakbyście mieli otwarte od 20:00 to by więcej ludzi zaglądało - w końcu teraz nie ma wakacji Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jakbyście mieli otwarte od 20:00 to by więcej ludzi zaglądało - w końcu teraz nie ma wakacji glupio nie gadasz, ale dwie godziny to wedlug mnie za duzo. zgodzic sie moge na 21 najwczesniej. Choc i do tego mam obawy bo mimo wszystko zamyslem bylo dla "bezsennych", a przeciez drinki i zaplaty sa tutaj wirtualne. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie zgadzam się na zmianę godziny otwarcia, ewentualnie można zamknięcie przesunąć o 1h, ale też jakoś nie bardzo jestem do tego pomysłu przekonany tak czy inaczej na mnie już czas, trzeba jutro wstać i w ogóle jeśli ktoś się jeszcze przyplącze do Karczmy to proszę bardzo, tylko niech wychodząc (zakładając, że nikogo w środku nie będzie) odwróci kartkę w oknie na "zamknięte" i przytoczmy prastarą formułkę: żadnych postów po 6:10 proszę, a tymczasem dobranoc i... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Zamknięte Branoc Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam wszystkich, Karczmę dzisiaj uznaję za otwartą ponieważ jutro wybieram się (niestety ) do szkoły, nie posiedzę dzisiaj z Wami długo, jednakże planuję złożyć tej nocy jeszcze jakąś wizytę, gdyż mam do obejrzenia jeszcze parę odcinków DB a propos...zainteresowanych tematem zapraszam do Kącika Anime (link w moim podpisie) życzę kolejnej, udanej i nieprzespanej nocy i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Co macie najmocniejszego! Dużo. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no to będzie pewnie 96-procentowy rektyfikowany...niestety przetrzymywanie na dłuższą metę czystego alkoholu etylowego nie jest możliwe a więc dla Moderatora - pierwsza butelka 1l gratis pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziękuję. Jeszcze coś na zapitę, może być mineralna. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 to może jeszcze zagrychę jakąś...ogórek kiszony, a woda z niego gratis coby jutro efekty uboczne złagodzić... oto minerałka Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Thx. Nie, nie trzeba kwasu i ogórków. Spirytus i woda wystarczą. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ja biorę Pepsi Twist A potem spać http://img2.vpx.pl/up/20090829/spioch.gif Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 to branoc mich@el, po Pepsi (jakiejkolwiek) czasem ciężko zasnąć ale mówisz - masz pozdrawiam EDIT na mnie już czas, jak wspomniałem wyżej - mam jutro zajęcie, które uchodzi za ważniejsze niż siedzenie w Karczmie (ja tak raczej nie myślę ) wobec tego ja zmykam, jeśli ktoś wpadnie to wychodząc niech przewróci kartkę w oknie na "zamknięte" pozdrawiam i dobranoc dotykając niemalże już klamki od drzwi Karczmy viceGospodarz odwrócił się, rzuciwszy ostatnie tej nocy spojrzenie na Karczmę pomyślał w duchu... chyba już nikogo nie ma...nie pozostaje mi nic innego, jak odprawić swego rodzaju rytuał... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ja panowie ogladalem dzisiaj rzeczy bardzo waznej wagi, dotyczace problemow naszego chorego panstwa jak i calego swiata. Sil brak, czas spac. Branoc. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przyszedlem na chwilkę, a tu pusto. Posiedze chwilke, ale ze wzgledu na szkołę musze wstac wczesnie, wiec nie bd siedzial za długo Edit 01:00: ZamknieteDoBranoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2009 hmmm, dzisiaj nikt tu nie siedzi? troche sie spoznilem bo dextera oglondalem i chcialem dokonczyc a tu... pusto... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witam, ja się zasiedziałem trochę na gg z kumplem gadałem tak czy inaczej ja się od razu zmywam, bo jutro muszę wstać raniej niż zwykle, bo se na wycieczkę klasową jadę na UMCS do Lublina @kowdipapo Ty tak chemię lubisz, czy tylko najbardziej znany związek organiczny o wzorze sumarycznym C2H5OH no to na mnie już czas, skoro jest Gospodarz to nie zamykam, zapraszam wszystkich do odwiedzin Karczmy tej nocy i nieprzespania jej pozdrawiam i branoc EDIT wpadłem jeszcze na chwilkę, ale widzę, że pustka, więc tymczasem... jak ktoś wpadnie przed 6:00 to bardzo proszę, byle nie pisać po 6:10 i zamknąć lokal wychodząc z niego Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zeratul: Zgadnij Działam w myśl zasady: Najprostsze rozwiązania są najlepsze Witam wszystkich. Nie posiedze tu długo, musze ino rozwiazać zadanie domowe na jutro Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 musze ino rozwiazać zadanie domowe na jutro Z czego? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A z wszystkiego zadania typu opisz traktaty jakiestam i inne glupie rzecyz no ale tydzien mnie w szkole nie bylo to jeszcze troche bede mial roboty No ale na dzis zrobilem juz wszystko. Dobranoc. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jak ostatnio nie lubię tego miejsca... I tak nie wyszło, pozdro zeratul kompanie niedoli jesteś coolspam edit : Taka widać moja rola dzisiaj a tu akurat Metallica o fu*k... a jak kto pyta to jest ZAMKNIĘTE edit ; No co Ty dajemy czadu z nową siłą tylko sevae k^%^@ żall.......... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam wszystkich, otwieram Karczmę zapraszam do nieprzespania kolejnej nocki I tak nie wyszło, pozdro zeratul kompanie niedoli jesteś coolspam nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale miło coś takiego przeczytać pozdrawiam EDIT z przyzwyczajenia za wcześnie mi się "wyślij" klikło Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, gospodarz otwiera i sie wymyka. dzisiaj ie spac bo mnie cos grypa bierze, przemarlem jak auto z tatom robilem i teraz mam za swoje;p ja ide po tabletki i ide spac bo nie dozyje do jutra (brrr zimno...) Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam gospodarzu, bo chyba tylko my tu jesteśmy. Jak ktoś przyjdzie to chętnie sobie z nim strzele kolejke bo samemu to nie wypada Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no to wal śmiało kajefasz, ja szukam jednej nuty z DB GT, więc jeszcze trochę będę (nie znajdę jej zapewne ) dla mnie Pepsi pozdrawiam i życzę Gospodarzowi szybkiego powrotu do zdrowia; ponad to proponuję niekonwencjonalne metody leczenia - czosnek na wszelkiego rodzaju katary + mleko z miodem i masłem na rozgrzanie, kaszel i ból gardła EDIT chrzanię poszukiwania, jutro podobno do szkoły idę dopij kajefasz co tam se zamówiłeś i zamknij Karczmę wychodząc jak nikt nie przyjdzie, a ja się zmywam mimo powyższych wskazówek nie uchodzi napisać dobrze znanej formółki: ostatni wychodząc przewraca kartkę w oknie na "zamknięte" i żadnych postów po 6:10 proszę bo albo moderator usunie a jak ja je pierwszy zobaczę to raport... pozdrawiam wszystkich Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wieczory bywają demotywujące http://demotywatory.pl/132568/Popatrzcie Zwłaszcza gdy odrabia się lekcje EDIT2: Coś mi się z komputerem chrzani i mi go ścięło. Dzięki za uwagę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts