Zeratul 1 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 NO WAY Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 wiesz co jest mi to obojętne ale temat nazwany spampost jest tak samo spamem jak karczma... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 mimo wszystko Spam z kultura inaczej wyglada jak spam w dodatku pusty... Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 mimo wszystko Spam z kultura inaczej wyglada jak spam w dodatku pusty... nowa kategoria spamu : spam z kultura Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 jesteś w błędzie, w karczmie nie ma SPAMu w czystej postaci koniec tematu, wszystko jasne Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 jesteś w błędzie, w karczmie nie ma SPAMu w czystej postaci nastepny sie znalazl .... Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 wiecie co Wy chyba byliście za Pis'em bo tylko tym ludziom się nie da przetłumaczyć pewnych żeczy spam to rozmowa czasami monolog nie na temat a często bez tematu więc jest to tak samo karczma jak i spampost !! Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 wiecie co Wy chyba byliście za Pis'em bo tylko tym ludziom się nie da przetłumaczyć pewnych żeczy spam to rozmowa czasami monolog nie na temat a często bez tematu więc jest to tak samo karczma jak i spampost !! Autor postu otrzymal pochwale Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 spam to rozmowa czasami monolog nie na temat a często bez tematu więc jest to tak samo karczma jak i spampost !! zaglebiajac sie w to co napisales tutaj rozmawia sie na jakies tematy wiec weglug tej definicji spamem to nie jest. Znowu nie wyszlo... Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 zaglebiajac sie w to co napisales tutaj rozmawia sie na jakies tematy wiec weglug tej definicji spamem to nie jest. Znowu nie wyszlo... stary jedziesz, jedziesz Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobra już coś mówiłem... ...nudny jesteś... ...dlatego mówię dobranoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 stary, smiejesz sie nie umiejac czytac tekstow do koca, pouczajac przy tym wszystkich w okolo. Polecam by zaczac czytac ze zrozumieniem. dobranoc Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Skończcie tą głupią dyskusje :!:D/b] . Autor postu otrzymał pochwałę Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 @studencikus nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale przeginasz SPAM SPAMowi nie równy nawet jeśli w karczmie jest SPAM uskuteczniany to nikt nie robi tu burdelu i syfu nikt nie nagina tu regulaminu forum dowodem na to, że w karczmie rozmawia się na temat jest ta ota bezcelowa, bezsensowna debata, która z Twojej strony bywa sarkastyczna, jeszcze trochę i operowałbyś inwektywą mam nadzieję że skończysz tą rozmowę, bo widzę że w niektórych postach już ocierasz się o chamstwo to na tyle, koniec tematu w razie potrzeby poproszę o zamknięcie karczmy coby nie było, że jest tutaj SPAM uskuteczniany pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 spam to rozmowa czasami monolog nie na temat a często bez tematu więc jest to tak samo karczma jak i spampost !! Autor postu otrzymal pochwale Dla mnie rozmowa bez tematu/nie na temat to offtop, a spam to cośtakiego: spamspamspamspamspam ))D:D)D:D:D:XDXDXDlolololI inne takie rzeczy. Wejdzie do SPAMPOSTa i przeczytajcie co tam napisałem. Proponuje tam dalej dyskutowac na ten temat. Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 jeszcze trochę i operowałbyś inwektywą nie bardzo lezy to w moim stylu w razie potrzeby poproszę o zamknięcie karczmy coby nie było, że jest tutaj SPAM uskuteczniany to moze czas najwyzszy ?? Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 i spam z karczmy robicie zanim spampost powstał i niektóży użytkownicy że tak powiem trochę się "rozszaleli" to było dobrze, zgrozaaa Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 razem ze spampostem i calym dzialem, ok? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no właśnie, może czas najwyższy abyś opuścił lokal i przestał go zarzucać głupimi, prawie chamskimi postami Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 a gdzie ja chamski jestem powiedz ?? razem ze spampostem i calym dzialem, ok? nie prosze, tylko nie spampost... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 trzeba sie poswiecic dla wyzszych celow, jak widac ciarki oblecialy cie, wiec prosze idz spac przemysl co napisales za glupoty a ja nie pozamykam wszystkich dzialow Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 spampost won won won Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 trzeba sie poswiecic dla wyzszych celow, jak widac ciarki oblecialy cie, wiec prosze idz spac przemysl co napisales za glupoty a ja nie pozamykam wszystkich dzialow przepraszam ale nie zamykaj spampostu, prosze o wielki ... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no nie wiem, jak mam zamknac wszystko to wszystko, w koncu jestesmy rowni w demokracji. poprosze o to by zamknal caly dzial Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Widzę, że kłócicie się na trzech frontach na raz... Link to post Share on other sites
Recommended Posts