Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Twoja

Raku celujesz do mnie tak? to może następny mag pójdzie w twoją głowę.

Spoko może być ostatnio brak mi ołowiu w organizmie :rudolph:

Nie zrozumiałeś przesłania jak masz znowu truć jak to całe Twoje życie jest bezużyteczne jak wczoraj to lepiej w ogóle nie pisz...

Temat: Na luzie :P

No niestety to nie ołów, ale czysta stal. Dzisiaj nie mam ochoty nikomu truć, po co? Teraz już wiem dlaczego skończyłem z tym serwisem kiedyś. Tym razem tego nie zrobię, trzeba jakoś to przełknąć.

na szczyt nie wyszliśmy, za dużo już mieliśmy w gaciach po wyjściu na przełęcz - warunki bardzo trudne, śnieg bardzo luźny, każdy krok był być albo nie być szczególnie że zdecydowaliśmy się iść wyżej po skałach gdzie było mniej śniegu za to o wiele stromiej, a każde miejsce przejścia śnieg-skała, skała-śnieg powodowało sporą dawkę emocji

kondycyjnie, nie wiem, ja dużo chodzę, także się nawet nie zmęczyłem

Dobrej nocy Himer.

Acha. Pierwsze zdjęcie (z mapą) mnie zmyliło z Twojej galerii Bany. Cóż, wiem jak to jest leźć po mokrych skałach w górach, szczególnie gdy nie ma się czego pewnie złapać. Widzę też że trochę szczyt spowiła mgła/chmura. Szkoda że się nie udało ale może następnym razem ; )

Ja niestety na górskie wyprawy muszę zaczekać do wakacji. pierwsze 2-3 dni to będzie rozchodzenie się jak zwykle bo Downhill na rowerze nie przygotowuje kondycyjnie na wyższe góry.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...