Maksym Słomski 8 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Nie łam się, skąd ten pesymizm? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dobranoc, widzę że gustujesz w azjatkach Ja tam wpadnę i pewnie nikogo nie zainteresuję jak zawsze. Potrafię coś zrobić tylko nie umiem, bo nie mam motywacji i nie chce mi się przez to(już gadam do siebie). Kto mnie jeszcze przygnębi? A Ty szto diełajesz? Rozmawiasz z drzwiami? Otwarte! ten u góry już na bani choć lokal był zamknięty Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Panowie, tożto Karczme dopiero otwieramy o 22, a Wy juz wczesniej postujecie Otwarte Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Stąd, że moje życie przeminęło 8 lat temu. Wtedy nie wiedziałem co straciłem. Nie mogę nic ogarnąć i tylko myślę, żeby przetrwać w budzie. A inteligentny jestem tylko nie potrafię tego wykorzystać. Ocena z niemca zepsuta przez domowe. Same piątki i 8 bań za nieodrobione zadania. Nie mam czym się szczycić. Mam badziewny telefon i tylko patrzę jak inni coś mają. No ale coż żyję w 3-im świecie taki się urodziłem i nic na to nie poradzę. Nie mam kumpli a wszyscy widzą mnie inaczej. @Raku no przepraszam nie ogarniam, nie chce mi się ogarniać. Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Stary nie wiem co aplikujesz ale zmień ten stuff bo Ci nie służy http://cncommonwealth.com/monos/Smileys/default/emot-drugnerd.gif Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Co masz na myśli? To co łazi mi po bani czy coś innego, bo wiesz ja palaczem nie jestem i alkoholu nie piję. Zawsze się zamyślam niepotrzebnie, bo robię sobie tylko niepotrzebną nadzieję(już sie powtarzam). Po co mi avek? Po co mi wszystko? Mi już nic nie potrzeba. Mi tylko potrzebne wybawienie w postaci wiecznego snu. Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Zamiast narzekać zrób coś rusz tyłek i do roboty Życie jest piękne tylko trzeba się starać Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No dobra, ale ile lat miałeś 8 lat temu? Okresu dzieciństwa nie wykorzystałeś tak jakbyś chciał? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 To jest temat do zamulania czy na luzie bo nie wiem czy nie pomyliłem Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Gdyby było piękne, byłbym szczęśliwy, ale niestety każdy dzień jest szary i ponury. Hookie nie będę Ci opowiadał mojej historii, nie musisz jej znać, zresztą małoby cię obchodziła. Jedyne co mnie to bawi na chwilę obecna to psp i tekken 6, ale marzenie też stało się szare, jako że nowych psp-3004 z softem 6.20 nie da się przerobić. Mój kolega nie używa, pożyczę od niego na tydzień, może zmienię perspektywę. Muszę jeszcze nastawić się psychicznie na koniec roku szkolnego(sztandarowy). Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Raku nie narzekaj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kunio w USB startuj, czas najwyższy. Idę sobie dalej pooglądać recenzje tekkena. Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Himer! Jak masz problemy to idź specjalisty (tylko jakie problemy może mieć gimnazjalista?) i nie katuj :oops: Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 http://benchit.pl/emoticons/smiley_blablabla.gifhttp://benchit.pl/emoticons/smiley_blablabla.gif nie wytrzymie wrócę później... Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoszenie zgłosiłem ale wątpię w powodzenie jeszcze chyba za wcześnie Ale recenzję radyjka dzisiaj skończyłem Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 To ja lepiej pójdę, bo wszystko psuję, humor też. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A ja dopiero co z łazienki wyszedłem Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Majkel czyściutki to można pogadać Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 W końcu się umyłeś Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Drogie zabawki to cianka recepta na niepoukładane życie. Zapomnieć o problemach można chwilowo co najwyżej. Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Polacy przegrali z niemcami Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Himer co się z tobą dzieje.Zmieniłeś się strasznie.Nie możesz tak myśleć.Człowieku całe życie przed Tobą a ty teraz o samobójstwie myślisz?.No daj spokój ale czegoś takiego nie możesz zrobić.Przemyśl sobie to dokładnie.Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz na co natrafisz. EDIT:A po za tym to siema nie? .Mam takie paskudne spóźnienie ale wiecie.I have a Girl i razem filma oglądaliśmy EDIT2:Michał jakiś ty czysty.Zawsze jakiś taki szary byłeś.I ten szlafroczek no no EDIT:Kunio a czego sie spodziewałeś? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A ja dla odmiany stwierdzę, że niech się wiesza, przynajmniej mniej .... będzie w Polsce Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Spodziewałem się pogromu obcego narodu Siatka jeden z nielicznych sportów w którym Polska jest w czołówce Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Michał za takie coś powinieneś bana dostać .Nie można tak mówić.Nikomu nie można złego życzyć.Chłopok ma depreche. Link to post Share on other sites
Recommended Posts