Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Wlasnie jakos tak wyszlo, że w grudniu potestowalem, a potem mialem zapierdziel do konca grudnia i kawalek stycznia, potem jakos tak zapomnialem o padzie, potem ferie to bylem 1k km stąd i powtarzalem sobie, że jak wroce to napisze i odesle, potem jak wrocilem to mialem zapierdziel na pierwsze dwa tygodnie szkoly, a potem jakoś tak zleciało... ;)

W dodatku nie dostalem zadnej wiadomosci od redakcji, żeby przyspieszyć działania, a dzis powiedziano mi, że "Pomimo kilkukrotnych prób kontaktu nie odpowiedziałeś w sprawie zwrotu pada Tracer Slayer."

W skrócie, w tym roku kalendarzowym sie zbyt rozleniwiłem i stracilem wszelką motywację do wszystkiego i musze teraz to zmienić :wariat: Zaczalem od newsów, teraz kilka recek bedzie (pad, myszka, potem zobaczymy :hahaha: ) i moze w koncu zaczne sie uczyc do szkoly jakos lepiej :D

Ja zwyklę czuję się urażony. Ehh, juz nic mi się nie chcę. Jutro 40 km na rowerze w pewne miejsce na poszukiwanie fantów. Z wykrywką na plerach. jeszcze dwoch ludzi 3 szpadle i cały dzień. Może coś znowu będzie.

siemka ludzie....troszku się spóźniłem, ale próbowałem zrobić tak żeby mnie w MW2 podczas gry szlag jasny mnie nie trafiał i krew nagła nie zalewała....ale im bardziej próbowałem, tym bardziej nie wychodziło... :P:P:D

nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić się pierwszym dzisiaj postem w Karczmie, zaprosić i pozdrowić :D

Nara zeratul :D

Próbowałem pograć dzisiaj w TDU i MoHA, ale się po prostu nie da! TDU się tnie przy 640x480 low, a MoH ma 15-20 FPS przy 1024x768 medium :P

EDIT: Widzę, że pusto tu dzisiaj/wczoraj :P Lecę czytać Syfowe Prace :D

se przypomniałem, że miałem do jugglera napisać coś...

@juggler

możesz mi powiedzieć jakim kur :P cudem tnie Ci się MoH Airborne przy takich ustawieniach skoro mój kuzyn, który ma 3GB jakiś DDR2 RAMu, procek AMD Athlon X2 4800+ (nie kręcony) i radek 4850 przy rozdziałce 1680x1050 bez najmniejszych problemów grał na max detalach

może spróbuj zaktualizować stery do grafy, bo to IMO nie jest normalne....

pozdrawiam

swoją drogą ładnie cie wyciągnęło :P na serducho uważaj michaś teraz żebyś się nadciśnienia nie nabawił ;)

Tylko omdlenia wazowagalne mam zdiagnozowane ;)

Idę spać :P

Siemka ludziska! ;)

@zeratul

Pominąłeś jeden bardzo ważny "szczegół". Cały czas siedzę na 8400GS ;) To ma wydajność jak GF4 mx440 ograniczany przez Pentium3. Wiem, bo miałem taką konfigurację. Przynajmniej w SA nie zauważyłem różnicy.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...