juggler 27 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 5000! Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Spoko Hookie, mnie wkurza jak w koncu znajde czas i napisze z 6 newsów a potem przez tydzien 4 przyjmą a dwa przepadną, przy czym za tydzien lub dwa redaktorzy sami o tym napiszą co juz ja mialem gotowe. Albo mam 5 newsów czekajacych na zatwierdzenie, napisze w godzinach pracy redakcji kolejnego, jednego, to ten jeden na glowna od razu prawie trafia a reszta lezy dalej. Nie wiesz jaka ekipa jest dokladnie odpowiedzialna teraz za to? Bo bym napisal tam do kogos jak tak dalej bedzie Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mam nadzieję, że jak dorwę sprzęcior to zmiażdżymy konkurencję na Benchit.pl @kowdi: nic się nie stało Mój Drogi Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 @Hookie Tylko na sprzęty czekać Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 To dobrze, bo rzeczywiscie nikt nic nie pisal to sobie bralem tematy i rozszerzalem je o cale stanowiska na CeBIT nic nie mówiąc , a teraz to lezy i czeka... Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 I tak moich niusów nie lubią. A szkoda bo chciałem punktów dozbierać Kowdi jakbyś brał grafę może sfinansowałbym Twój zakup w KT, a Ty byś mi zapłacił gotówką? Wiesz - ja daję punkty, Ty mi nieco mniej gotówki (taka zniżka ) Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kowdi jakbyś brał grafę może sfinansowałbym Twój zakup w KT, a Ty byś mi zapłacił gotówką? Wiesz - ja daję punkty, Ty mi nieco mniej gotówki (taka zniżka )I się potem dziwimy, że kryzys jest Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zanim grafe wezme bede bral prawdopobodnie bude - antka 300 oraz ew coolerka etc, ale czesc za pkty a czesc za kase. Jak bd mial kase to dam Ci znac to sie dogadamy Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 @Michał mi o tego buga chodziło http://www.youtube.com/watch?v=sq9ETsQDUsU a tak w ogóle skoro to jest już oficjalne to @Hookie: gratki od viceGospodarza i kolejka od firmy co do tematu to napiszę tutaj tak w skrócie: 1) od jakiegoś czasu większość gier jakie były "recenzowane" miały opis tylko platformy testowej + testy + porównanie grafik....mam nadzieję, że z tym zerwiesz, bo nic nie zastąpi dobrego tekstu 2) chłodzenie - Mugen II albo jakaś Noctua D14 / Mega Shadow i takie tam 3) karty graficzne....chciałbym chyba radka 5850 zobaczyć, a co do niskobudżetowych to nie wiem i tak z lekka poza tematem...jako Redaktor nie możesz startować w USB, prawda bo może byś mnie poparł no i na koniec wypadałoby się pożegnać, bo na mnie se już będzie czas.... pozdrawiam & nie zamykam & w kimę idę & do jutra & branoc & znikam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 To ja poprę inicjatywę zeratula. Do jutra. PS. Jak ktoś jest na siłach, to niech mi streści proces instalacji XP tworząc dwie partycje. Chyba jutro to wreszcie zrobię Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Streszczam: Wrzucasz CD z XP, bootoujesz, lecisz instalatorem normalnie. Jak masz okno wyboru partycji na system to tam mozxesz tworzyci usuwac partycje i tam ustawiasz jak chcesz, potem lecisz instalatorem dalej i BUM, masz Xp Zeratul, w ogole narazie USB9 to tylko my sobie ubzduralismy ze bedzie, a sponsorów brak Az nie wytrzymalem i sie kupilem kompa w koncu , chociaz jakby byl budzet 1k to bym startował, bo akurat tyle by mi sie przydalo na grafe + bude albo samą grafe Edit: Hookie, czemu nie jestes na pomaranczowo na forum, tak jak redakcja byc powinna? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A bo Was wkręcam - żadnym redaktorem nie będę tak sobie fantazjuję Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Looknij do swojego tematu i powiedz jakie masz zdanie nt. zasilacza do platformy Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ciągle monitoruję, ten Corsair to faktycznie fajna opcja Jest w KT? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 http://www.komputronik.pl/index.php/sea ... ategory/1/ Sam polecilbym Ci OCZ MXS ale te wyzsze modele mają rzeczywiscie wzglednie malo mocy na 12V, choc nadrabiają to ceną, lecz tutaj liczy się moc a nie cena Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No tej raczej nie może zabraknąć, biorąc pod uwagę nowe konstrukcje i ich zawrotne TDP... Choć zasilacz pewnie w razie czego będzie można podmienić Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale raczej 624W na 12V starczy Ci na długo Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przy GTX 480 SLi zdechnie ale no nie fantazjuje już Myślę, że to będzie super wybór - dzięki wielkie Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Najpierw dorwij gre, ktora bedzie potrzebowala FermiSLI No zawsze mozesz wziac model wyzej, 750W. 744W na 12V to juz coś Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 650W wystarczy w zupełności Jeszcze raz dzięki za rady wszelakie Pogram chwilę w grę do mini recki i wale w kimę Dzięki wszystkim za pomoc i zachęcam do wzięcia udziału w dyskusji także jutro! Dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Również uciekam. C'ya Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 BUBA !!! Przestraszyłem was? Link to post Share on other sites
Crockiet 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przestraszyłem was?no i co narobiłeś teraz czeka mnie pranie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 :-> Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 I co, dobre jest? Link to post Share on other sites
Recommended Posts