Zeratul 1 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 w takim razie współczuję i mam nadzieję, że gdy net "zmartwychwstanie" rozważysz moją propozycję, a w razie gdy Ci się ona spodoba - przyznasz mi pochwałę (ale to niestety chyba nie możliwe w tym dziale, więc zagadaj do jakiegoś Moderatora ) ja się tymczasem zrywam...będę pewnie jutro pozdrawiam & branoc Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobranoc coś się wcześnie kładziecie ostatnio.. środek weekendu a wszyscy jakoś tak znikają Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A tam do moda, wystarczy znalezc jakis Twoj post w innym temacie i dac pochwale, a w opisie pochwaly napisac za co Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Wy tu gadu-gadu, a my wywalczyliśmy II miejsce! Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ee..jakie drugie miejsce ? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 W czym? Że niby Małysz? I co z tego? Kamil Stoch mnie zawiódł. A po 1. serii tak wysoko był, liczyłem że drugi skok bedzie ronie dobry, ze zaskoczy wszystkich a tu uj, i z 6. na 18. miejsce spadl. Ale czego sie spodziewac po polskich skoczkach. Wczoraj prawie 3. miejsce w druzynowych, znowu prawie! Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 W OC...Benchit Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 a to jakieś skoki jeszcze są ? chyba jestem nie na bieżąco Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Skoki wydajności Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Byly skoki popoludniu Dianek A tam, na BenchIt musimy w tym tygodniu na 1. miejsce wskoczyc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A tam, na BenchIt musimy w tym tygodniu na 1. miejsce wskoczyc Rozumiem, że załatwiasz azot Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ide se zagrać milej nocki Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Przeciez kazdy mial sobie zalatwic hel i robimy 2x pktow niz ma ten kto jest na 1. miejscu Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Jutro się może w końcu wezmę za tego XP'eka i wrzucę kolejny komplet wyników Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja jutro, jak nic do skszoly nie bedzie do nauki, to wezme sie za instalowanie wszystkiego na kompie rodzicow coby im zlozyc na moim starym sprzecie, jednoczesnie kręcąc mojego aktualnego peceta Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 35 za duży baniaczek. To nie dużo. BTW, cześć wszystkim! Czołem towarzysze!, Hello comrades! Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Czesc Himer 35zł za baniak azotu (jaka pojemnosc?)? A ile kosztuje caly zestaw do chlodzenia? W sumie to czemu portal nazwie Benchmark.pl nie zajmuje sie biciem rekordów w benchmarkach, na azocie mogliby np. COre i3 jak premiera byla kręcić Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No powinni. Trzeba benchita przebić. Bo tam cioty z pclabu są. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ale cianko przędą o dziwo Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Szkoda, że core i3 nie mam, bo do bicia rekordów oc to on jest genialny. Na powietrzy pewnie będzie ze 5 Ghz. EDIT: Idę spać. Trzeba się wyspać. Dobranoc. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Do jutra panowie (i być może Panie). Paniom życzę wszystkiego dobrego z okazji ich święta. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Najlepszego Dianek, oraz całej reszcie przedstawicielek płci pięknej z okazji ósmego marca Jeszcze dokończe newsa jednego i spadam spać Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja jutro zapowiadam ostre pisanie niusów Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Który to juz raz zapowiadasz, że wrócisz? Ale zostaw czasem coś Juz nie chce mi sie dzis pisac, jutro dokoncze dwa ostatnie. Mam nadzieje, że redakcja pozatwierdza jutro te 10 czekających newsów. Musze w koncu nowe chłodzenie na procka kupić Miłego. Na mnie już czas. Dobranoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Wiesz jak to jest - trochę spraw do ogarnięcia po przyjeździe, recka do napisania dla Bencha i konkurs na redaktora Teraz z czystym sumieniem mogę wrócić do niusów Link to post Share on other sites
Recommended Posts