Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Oby tylko okazaly sie rzeczywiscie sprawne :jupi:

Kurde, w CS:S mialem wczesniej 40-60FPS, teraz 100-160FPS wg. samej gry :lol: Od razu milej sięzabija. Jeszcze musze sprawdzic L4D2 i ew. podkrecic grafe. No i bioshocka musialbym przejsc zeby nagrać recke do konkursu :) Mam plan jakby to moglo wygladac ale gry na oczy nie widzialem... Pewnie i tak nie znajdę czasu na gre a co dopiero na nagranie, choc, kto wie...

A co Wy myslicie o tym najnowszym konkursie? :)

Nawet jakby sprawne nie były to wysyłka do Patriot Memory na RMA = 10zł = i tak warto :jupi: (już raz to przerabiałem). Od jakiejś to kobitki, więc pewnie śmiga :jupi:

A cóżeś zrobił, że taki skok wydajności? :lol:

Właśnie też chyba muszę się Bioshockiem zająć :) A dodatkowo czeka mnie praca do drugiego etapu konkursu na redaktora Benchmarka sekcji gry/grafika :jupi: Ech :)

Kupilem nowego PCta. Z Athlona przeszedłem na Athlona II x4 630 :) Jeszcze tylko muszę grafę wymienić, ale kasy nie mam. A potem jakas fajna obudowe by sie przydalo, ale jakos dam rade narazie :lol:

Powodzenia w tym konkursie na redaktora :)

czemu nikt nie otworzył :x

ja nie otwarłem bo się biologii uczę :P

ale teraz już otwarte, zapraszam

mnie przez 10min jeszcze pewnie nie będzie, bo mam muszę doczytać rozdział i spakować się na jutro do szkoły :P:):)

pozdrawiam

W wyniku tych kłopotów zmieniłem mojego Radeona na GeForce'a od Palita :x

idź stąd niewierny... http://www.spamik-lol.yoyo.pl/forum/images/smilies/papiez.gif :P :P

jak system juggler :P

Ty farciarzu...3 lekcje...ja mam jutro 7, w tym 2x biologia (pierwsza i ostatnia lekcja) i na jednej z nich pisać będę sprawdzian z metabolizmu (rozszerzenie :) )...chce ktoś za mnie to napisać :):D

pozdrawiam

Radek (Glaciator) poszedł na gwarancję, a jako zamiennik dostałem na miesiąc... Uwaga... GF 8400GS :P:):x:):P

Przynajmniej jest cicho :P

Że też musiało mi się to przydarzyć podczas przeprowadzki między systemami :D

Nie zebrałem się dzisiaj do zakupu Win7, ale mam już XP i jutro go zainstaluję jak wrócę z zawodów.

No ja mam osiem lekcji jutro, w tym pewnie dwa teściki conajmniej. Z kolei we wtorek mam tylko 6 lekcji, w tym trzy na które mam wp :P du nauki... Środa? Spoko, 8 lekcji, z czego nauki na biologie, chemie, histe, pp, angielski, fizykę. DO tego gdzies w miedzy czasie bede musial zalegly WOS napisać... Japi :) olę..

Tak w ogole to witam wszystkich. Dzis krotko posiedzę :)

A po środzie kolejne zawalone dni, ale wytrzymać te dwa tygodnie i jakoś będzie :x A miałem sie uczyc w ferie... :P

@Ajo...

masz chłopie zdrowo przeje :P

@juggler

jeszcze nie jest tak źle, ten tydzień mam w miarę luźny...ale nie jest też najlepiej :)

był taki fajny demot, ale nie mogę go znaleźć...

rozchodzi się o to, że było zdjęcie sterty książek i podpis mniej więcej taki: "W ostatni dzień ferii przypominasz sobie jak dużo miałeś czasu poświęcić nauce..."

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...