Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

to ja tobie poleję, czuję się zobowiązany jako młody barman :P

EDYTA: U mnie na osiedlu już nie ma żywej duszy. Na forum chyba także. Mi się spać nie chce. Komp cichutko pracuje tylko jak włączy się barracuda 7200.10 to mam przysłowionego "wibratora" z komputera.

Nick wróciłeś, ciekawe na jak długo. Czytam sobie benchmarka, bo mi się nudzi. Zobaczę, bardziej chciałbym zmienić dysk. Mam barracude 7200.11 i ta chodzi bardzo elegancko. w ogołe jej nie słychać, tylko skrobanie jak działa.

No seria jedenasta to jakiś wyjątek. W ogóle nie słychać obrotów silnika. Spod biurka dziesiątkę troszkę słychać w tej chwili. Ile czasu już minęło? Pewnie sporo. Ja ciągle na nogach :P

Oby, ja mam teleferie tak więc posiedzę dzisiaj do 6. Potem pójdę w "kimę" Pewnie nie zasnę przez światło. Chociaż pewnie będzie jeszcze ciemno. Zima jest.

EDIT 1 53 HRS: Veoh najgorszy serwis z filmami na świecie. Jak można mieć tak zmulone serwery, żeby ściągnąć 20 mb w 4 godziny? Do 6 rano jeszcze 4 godziny i 5 minut. Nastawię minutnik :P

Edit 2 53 HRS: Mogę powiedzieć, że zostały 3 godziny do zamknięcia. zpatchowałem crysisa do wersji 1.2.1 Normalnie wypas. Mogę grac na wysokich na HD 4850. Niedługo wezmę się za nią. Forum "umarło" Chyba jestem w tej chwili jedynym online. Zeratul dzisiaj ja zamknę karczmę :P Regulaminowo o 6.

edit 6:00 zamykam i odwracam kartkę na zamknięte. Idę spać.

coby potem nie zapomnieć to otworzę dzisiaj nieco wcześniej :)

i na dobry początek...

http://img31.imageshack.us/img31/2034/clipboard01prn.th.png

pozdrawiam i zapraszam do Karczmy, a ja biorę browarka w łapkę i idę obejrzeć DBZ :)

EDIT

@Himer

sorki za ton mojej wypowiedzi, ale jakim prawem okrzyknąłeś się barmanem :> :menda:

Nie no dzisiaj nie dam już rady tak długo. W tej chwili marzy mi się wygodne łóżko i twardy sen :) W nast. tygodniu tez tak zrobię. Sobie nie polałem. Nie mogę :oops:

komu by się chciało przechodzić 10 prestiży :menda:

Mi.

Skąd masz aima??? :menda:

stawiam, że pytanie było do mnie :P

powiem tak...25 fragów jest IMO wykonywalne przy kampieniu przy 5 śmierciach....ale 44:3 już nie, przynajmniej ja bez dowodu w to nie uwieżę

owszem, raz (na prawdę nie wiem jakim cudem) zdarzyło mi się zrobić na Derailu 34:3, ale to jeden raz...

no i na koniec powiem jedno: jeśli Michał zechce napisać szczerze to napisze, że nie używam ani aima ani wh, a na killcamie jest to prawie zawsze (zwłaszcza aim) widoczne, a Michała nie raz fragowałem :)

jeśli masz do mnie żal o to, że posądzam Cię o aima, to sorki, ale na podstawie tego co gram i widziałem wiem, że jest to niewykonalne...chociaż jak obejrzałem ten filmik (http://www.youtube.com/watch?v=M_fKYKsz ... r_embedded) to zacząłem się zastanawiać, ale bez kilku killcamów i filmiku z rozgrywki nie uwierzę :)

aimem i wh się nie shańbię, bo wiem co czują gracze fragowani przez takich drani...

a co do hacka...czemu nie :)

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...