Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

A Ty nie startujesz, Zeratul? Z tego co pamiętam to jeszcze kilka osob mialo w sygnaturkach, zeby glosować na Ciebie :D

Ja tam nie wiem na kogo bede glosować, ale wiem, ze Hookie bedzie mial duzo glosów z powodu uzależnienia od pisania newsów :) Ciekawe, czy w ogole jeszcze te USB 9 bedzie, bo coś dłuuugo juz go nie ma.

A co u Ciebie słychać Michale?

To zależy gdzie się ucho przyłoży :):D

Majkel, w jakim trybie gry najczesciej grasz>

Dotychczas grałem w TDM, ostatnio Wojna Lądowa ze względu na większą liczbę graczy :)

No a w klanie to głównie Znajdź i Zniszcz (S&D) :rotfl:

TO MW2 troche takie dziwne. Zupełnie inaczej sie gra niz w CSa i musze sie przestawić :P

Zasada jest taka - na początku się nie poddawać, nie masz wtedy jeszcze dużego skilla, a poza tym większość broni, perków i dodatków do broni masz poblokowane, a to jest duże utrudnienie :)

Zobaczysz... pograsz tydzień/dwa i zacznie się grać coraz lepiej :P

:)

witam wszystkich, miałem problem trochę z wejściem na BMK, ale jestem :rotfl:

oryginał i zero gear demo raczej się nie różni, ale z oryginału raczej Cię z serwa nie wykopie :)

co do broni...polecam Vector'a na początku, potem trochę z M4, na niektórych mapach snajpa (ale od WA2000, bo 2 wcześniejsze mają straszny odrzut) a od 48 levelu...na ogół trzeba chyba ACR'a wybierać :) )

na ogół, bo ja na bardziej zamkniętych mapach wybieram Kałacha...jest super, tylko trza odpowiednie perki, ale to do każdego zestawu giwer trza coś dobrać :D

no ale niestety na mnie już czas, jutro będę pewnie dłużej, bo gegrę będę miał na głowie :)

pozdrawiam i dobranoc, miłego multi :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...