Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Mam oryginał... Zero Gear Demo :wariat:

To fajnie, bo MP działa już bez Zero Gear i innych, dodajesz "iw4mp.exe" jako grę spoza steam i już ;)

Ja natomiast męczę się z lagami na oryginale :rotfl:

A to nie wiedziałem. Mialem tlyko instrukcje ktora chyba na SB Speed wrzucił. Rozumiem ze też bedzie chodzic? Jak gra rzeczywiscie bedzie wypaśna to kupie, chociaz wolalbym Medal of Honor najnowszy albo Battlefield BC2, ale to dla mojego PCta już zdecydowanie za dużo ;)

witam wszystkich ;)

1) wypraszam sobie Michał rzucanie do mnie takimi tekstami jak na początku dzisiaj w Karczmie :!:

2) tak jak @kowdipapo zrobiłeś wg tamtej instrukcji to powinno działać

3) owszem grałem w w/w pozycję i dlatego jestem tak późno

no i ponieważ pora jest jaka jest to na mnie czas

pozdrawiam i dobranoc :wariat:

A ja mam jeszcze 2 tyg do ferii. Z jednej strony jeszcze dwa tygodnie trzeba do tej szkoly chodzic, a u nas jeszcze do tego sie nazbierało nauki, ale z drugiej jak zaczną sie ferie to sobie odpoczne, a potem juz co chwila jakies swieta, wolne, matury i zleci :D

Cześć :) Niusy jak będę pisał to tylko do plików :D To moja nowa pasja - tyle się dzieje w świecie gier i programów :)...

Ale do 24/7 do 26 lutego trzeba będzie chyba poczekać :P Niewygodnie na laptopie mi pisać poza tym dużo się tu dzieje i nie siedzę długo przed kompem :) Poza tym będąc w takim miejscu siedzieć przed komputerem to grzech :rotfl: Czasem pospamuje postami :P

Swoją drogą czekam na USB9 :P może będzie w tym roku? sponsorowane przez twórców Mass Effect 2? :P

Nie piszesz jakiejś nowej recki czy czegoś? :) BTW w USB 9 głosuje na Ciebie - postanowione :P kandydował będziesz? Bo miałeś coś sam modernizować? Jak Ci idzie?

Bede kandydować, dzieki za głos :D

Recke mam do napisania niejedną, ale czasu nie ma zbytnio. Jeszcze mam gamingpada wypozyczonego od BMK :)

Mialem niby modernizować, ale wiesz jak to jest, zawsze znajdzie sie ważniejsza potrzeba, a póki co komp działa :) Narazie kupiłem sobie tylko CALe w ram.net.pl, w ten weeken zapłacone, jutro zaksięgują wpłate i mam nadzieje wyślą kurierem :rotfl:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...