kowdipapo 42 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Fakt, moznaby jakos to poprawic, ale to juz z konkretnymi propozycjami wypadaloby do redakcji napisac albo temat utworzyc w dziale 'nowy bmk i forum' zeby obgadać. Chociaz, po wejsciu na http://www.benchmark.pl/1/aktualnosci.html juz duzo lepiej widac i mozna odnalezc latwo to co sie chce przeczytac. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To już poszło tam gdzie trzeba. Ponoć ma to być zmienione Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jeszcze 4 godziny do testów Core i3 A tymczasem ide spac. Fizyka troche męczy 'Branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=g_enNmzWn6Y Łootwarte! Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam! Wreszcie skończyłem pisać i poprawiłem recenzję. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie Już u siebie jestem Wczoraj jeszcze od Mojego Dziewczęcia pisałem Coś się działo godnego uwagi? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 chyba nie.... również witam, natenczas zaś oniegdaj forum obserwuję bo z matmą się męczę...a potem zeszyt może po części przepiszę z polskiego...ale coś od czasu do czasu pacnę na forum pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 @Hookie Staraliśmy się pisać jakieś newsy. http://www.youtube.com/watch?v=yRxxv6AZ_xg&feature=player_embedded Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Właśnie rozpracowuję tikerz.pl Chce ktoś zapa Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a co to se jest ten tikerz coś na wzór lockerz.com EDIT @Michał...wyniki są (wiesz czego i gdzie ) Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Tickerz to cos na wzor Lockerz, tylko ze polskie i jeszcze zamknięte Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 @Michał...wyniki są (wiesz czego i gdzie )Wiem... najbardziej zdziwiło mnie to, że MJ wybrał Cię ze względu na PC, a nie miało być wg tego kryterium, tylko od ilości i jakości bzdetów które piszemy... No ale cóż... jak już pisałem, czekam do kwietnia Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 USS? Podajcie troche wiecej szczegółów Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 USS? Podajcie troche wiecej szczegółów jakby to powiedzieć jasno i dobitnie....2 kolejki dla wszystkich Mości Goście Wiem... najbardziej zdziwiło mnie to, że MJ wybrał Cię ze względu na PC, a nie miało być wg tego kryterium, tylko od ilości i jakości bzdetów które piszemy... mój jedyny wkład w decyzję MJ'a to moja praca włożona w forum (znacznie mniejsza niż Twoja pod względem postów, bzdetów itp.)....i nie będę tutaj tematu rozgrzebywał, gdyż nie mogę nic na ten temat więcej powiedzieć... No ale cóż... jak już pisałem, czekam do kwietnia spójrz na to z drugiej strony....może będziesz miał większy budżet na pocieszenie (bo widzę, że trochę zawiedziony jesteś, ale nawet rozumiem, też na pewno bym był ) dostaniesz jedno piwo jak chcesz, na koszt firmy ale tylko jedno, potem będziesz musiał okazać swój dowód tożsamości potwierdzający pełnoletność Twą... pozdrawiam wszystkich Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Recenzja dodana, plecak spakowany, idę spać. Dobranoc Panowie. Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t2eXb6aXAmo Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 na mnie też już czas Panowie... tak jak mówiłem - dzisiaj (czyt. do 6:00 dn. 5 stycznia 2010r. ) 2 kolejki gratis, czegokolwiek stosownego do wieku (wyjątek stanowi Michał, któremu przysługuje jedno darmowe piwo bez okazywania dowodu oraz jedna darmowa oprócz tego kolejka czegokolwiek stosownego do wieku pozdrawiam wszystkich i zrywam się w kimę dobranoc Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na dobranoc możesz polać czegoś nie bezalkocholowego... Cholera... znowu późno Zaś nie wstanę rano Ale zaraz... mam na 9:00 Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Juz pozno? To ile ty snu potrzebujesz?? Ja dopiero sie zabieram za zadania domowe Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dla fanów CSa Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Fani CSa już to znają. Ale chętnie obejrzę jeszcze raz Edit: 'Branoc Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 O Karczmo owa, któż Ciebie widział w naszym kraju tak gdzieś się jakoś zaczynała 11 księga Pana Tadeusza (parafraza), a że jestem na etapie omawiana tejże książki to mnie trochę wzięło otwarte, zapraszam wszystkich pozdrawiam Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witajcie Panowie i ewentualnie Panie. Jak wieczór mija? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 "Ręka do góry i ogólnie cześć wszystkim!" http://www.youtube.com/watch?v=w7E1Q3_wQ3I Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Filmik przedni - wczoraj skumałem Gratuluję pierwszej recki Serio aż chce się zagrać Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to jej tytuł (recki) - jakoś tak... Link to post Share on other sites
Recommended Posts