Zeratul 1 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 filmik...mocna rzecz co Panom podać Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 @Hookie Chcę zrobić cykl podobny do "Stare, ale jare" któregoś z użytkowników (nie pamiętam którego ) i recenzować w nim gry z okresu 2003-2007, czasem może starsze, czasem nowsze. Cieszę się z ciepłego przyjęcia. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witka Filmik przedni Ale i tak nic nie pobije opowiadania o kocie http://pokazywarka.pl/l8s34e/ Dla mnie szklankę coli Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dobra, skoro żaden z Was nic nie chce to ja się zerwę natenczas z forum jeszcze wpadnę pewnie przed 23:00 pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cieciu Ty... naucz się czytać Dla mnie szklankę coli Czekam na realizację zamówienia nic nie pobije opowiadania o kocie Jednak zmieniam zdanie - ten skecz jest mega mocny http://www.youtube.com/watch?v=G2epO_6c7mM Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pralka która zna tysiąc bitów Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5HHo7ckkHJc To lepsze Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dyskietka też zna dobre bity http://www.youtube.com/watch?v=X4SCSGRVAQE Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Istny hardkor! Dzisiaj na muzyce nauczyciel nieświadomie zdissował jednego kolesia. Zaczął śpiewać albo beatboxować, klasa zaczęła krzyczeć "przestań! co za gó**o!" itp., a facet powiedział "no tak to jest to", zniszczył go w paru słowach, a trzeba przyznać, że jest wyjątkową pierdołą i wszyscy się z niego nabijają, ale on tego nie czuje. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tam wole troche mocniejszy sprzęt: Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 @Michał jak pisałem swojego posta to Twojego jeszcze nie było, a jak już napisałem to od razu uciekłem cola na koszt firmy, a opowiadanie o kotku zarzuć na SPAMik, MJ się ucieszy pozdrawiam EDIT na mnie Panowie już czas, będę jutro wieczorkiem zapewne pozdrawia i branoc, niech ktoś ten co ostatni będzie wychodził przybytek zamknie Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Skończyło się wolne to i pustki w Karczmie Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Na mnie juz czas. C'ya Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jak widzę pusto, a ja się zmywam więc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To też sobie idę. Może Dragon Age? Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Puk puk otwarte ??? ...zamknięte trudno idę spać za Karczmę ... nowy rok a tu same problemy Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Otwarte! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a i owszem, otwarte Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj się nie da na Forum wytrzymać, jeden założył kilka tematów o tym samym i pisze takie głupoty... Inny nie wie czego tak właściwie oczekuje... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Uff, dobrze ze pamietaliscie o Karczmie bo ja zajęty byłem Jeszcze tylko pouczyc sie z... polskiego Musze przejrzeć jakies wypracowania bo jutro na sprawdzianie bedzie z pana tadka jakies na pewno a z tego co mowila inna klasa to ciekawe tematy będą Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A człowiekiem dnia zostajeeeeeeeeeeeeee............ ALBERCIKPLEYBOY, czy jak mu tam Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://www.homotron.net/images/homotron/258Troll_spray.jpg Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ANo Ale temat juz usuniety. A wlasnie pisalem posta tam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 @Andrzej My startujemy jutro z "Panem Tadeuszem", troszkę będę musiał zrobić + tabela rozpuszczalności na chemię + Australia i Oceania na geografię. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Też pisałem " A może boli że mam na to dobry budżet Tu nas masz Przynajmniej mnie ej a dasz mi coś pentiuma jak masz tyle pieniędzów? Modzie, zamkniesz temat,czy będzie dalsza pastwa? " I mi nie dali napisać Link to post Share on other sites
Recommended Posts