Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

chyba nie....

również witam, natenczas zaś oniegdaj forum obserwuję bo z matmą się męczę...a potem zeszyt może po części przepiszę z polskiego...ale coś od czasu do czasu pacnę na forum :D

pozdrawiam

@Michał...wyniki są (wiesz czego i gdzie :P )

Wiem... najbardziej zdziwiło mnie to, że MJ wybrał Cię ze względu na PC, a nie miało być wg tego kryterium, tylko od ilości i jakości bzdetów które piszemy... :D

No ale cóż... jak już pisałem, czekam do kwietnia :D

USS? Podajcie troche wiecej szczegółów :P

jakby to powiedzieć jasno i dobitnie....2 kolejki dla wszystkich Mości Goście :!:

Wiem... najbardziej zdziwiło mnie to, że MJ wybrał Cię ze względu na PC, a nie miało być wg tego kryterium, tylko od ilości i jakości bzdetów które piszemy... :D

mój jedyny wkład w decyzję MJ'a to moja praca włożona w forum (znacznie mniejsza niż Twoja pod względem postów, bzdetów itp.)....i nie będę tutaj tematu rozgrzebywał, gdyż nie mogę nic na ten temat więcej powiedzieć...

No ale cóż... jak już pisałem, czekam do kwietnia :P

spójrz na to z drugiej strony....może będziesz miał większy budżet :D:P

na pocieszenie (bo widzę, że trochę zawiedziony jesteś, ale nawet rozumiem, też na pewno bym był :P ) dostaniesz jedno piwo jak chcesz, na koszt firmy :P ale tylko jedno, potem będziesz musiał okazać swój dowód tożsamości potwierdzający pełnoletność Twą...

pozdrawiam wszystkich

na mnie też już czas Panowie...

tak jak mówiłem - dzisiaj (czyt. do 6:00 dn. 5 stycznia 2010r. :D ) 2 kolejki gratis, czegokolwiek stosownego do wieku (wyjątek stanowi Michał, któremu przysługuje jedno darmowe piwo bez okazywania dowodu oraz jedna darmowa oprócz tego kolejka czegokolwiek stosownego do wieku :D

pozdrawiam wszystkich i zrywam się w kimę

dobranoc

O Karczmo owa, któż Ciebie widział w naszym kraju :D

tak gdzieś się jakoś zaczynała 11 księga Pana Tadeusza (parafraza), a że jestem na etapie omawiana tejże książki to mnie trochę wzięło :D

otwarte, zapraszam wszystkich :P

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...