Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

W zasadzie to wiecie juz wiekszosc co chce napisać. Jest tandetny, ma tandetne podświetlenie, dodam, ze klawisze są źle ułożone a pad to Tracer Slayer gaming keypad i macie całość :D Teraz tylko muszę to rozwinąć na odpowiednią długość i dodać fotki :P

Edit:

Za późno :D

Będzie jakiś filmik??

Pewnie taki :D

mocny filmik, już go kiedyś widziałem

rozważałem nad nim nawet z moim kuzynem i doszliśmy do wniosku, że to jest sfingowane - tak na prawdę to dziecko musi być bardzo dobre w CS'a (kto gra w CS'a będzie raczej wiedział dlaczego tak mówię...chyba, że powstawiało fragmenty gier innych ludzi

@kowdipapo

za serwery dzięki, sam w takim razie poszukam...

co do niemieckich - kuzyn kiedyś grał niedawno u mnie na jednym i jak się zorientował, że Szwaby tam grają to wpadł na pomysł coby na koniec walnąć im tekst "Deutschland kaputt" :D:P:) no ale wkurzył go jeden taki co miał bilans fragów / śmierci 50:5 czy jakoś i co jeden strzał to head (albo cheater, albo progamer), więc się kuzyn obraził i wybrał magiczną opcję "odłącz" :)

szukać Cię raczej nie zamierzam, Karczmy też nie zamknę, ale się zrywam spać

pozdrawiam i branoc

50:5 to nic takiego, zalezy na jakim serwie. Sam czasem osiagam np. 20:3 jak trafia sie nooby, albo jak dobra passa bedzie :) Czasem dobre nooby sie trafią i mozna sie pośmiać :D

Dziś biegałem ze scoutem i dwóch gości mnie sprzątnąć nie potrafiło, z m4a1 biegali. Obu z kosy ściągnąłem, jeden po drugim :P A byli w tym samym korzytarz, obok siebie i wiedzieli, ze tam wybiegne :D

Godzina druga dopiero a juz pusto. Moze napisze jakies newsy, akurat o tej porze pojawiają sie na PCLabie często to źródła oblookam :)

Ten filmik jest super :D Uśmiałem się do łez, choć też jestem zdania, że jest sfingowany - taka klawiatura? No i jak by naprawdę wpadł w taki szał to by zwalił monitor albo coś :D Ale to jest i tak genialne.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...