Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

No FCE moglem probowac zdawac jeszcze po gimnazjum jak chodzilem na dod. angol, ale nie wiedzialem ze zwalnia on z angola na studiach?!? Wszyscy mi mowili ze on nic nie daje :zamykamy:

A w liceum juz niestety nie uczylem sie za duzo angola i z gadania jestem mierny, a z pisania jeszcze nie jest źle. Raczej jak tak czasem cos piszemy w szkole z matur to dobrze mi idzie, gorzej z ustnym, ale ktos mi powiedzial ze mozna zdac pisemny roz. i usnty podstawa, czy jest to prawda?

W podstawówce miałem 2 razy pasek. Później stwierdziłem, że to i tak nie ma sensu :]. Jeżeli mam dostać 70 zł na pół roku za dzienne zakuwanie - dzięki, postoję :hahaha:.

W podstawówce miałem 5.6, a uczyłem się mniej niż w gimnazjum :)

A teraz wybaczcie, łóżko wzywa :zamykamy::hahaha:

o ile mi wiadomo to FCE daje dużo więcej niż matura rozszerzona...

to jest najniższy rangą dokument poświadczający Twoją znajomość języka...matura czymś takim nie jest

to jest moja opinia i wiadomości (tak mi nieraz mówiono)

pozdrawiam

EDIT

nikogo już nie ma :hahaha: no to ja się zrywam i na wszelki wypadek zamknę, chociaż kowdipapo zapewne zaraz wyskoczy z tekstem, że bez pożegnania on nie wychodzi :hahaha:

dobra, zrywam się, zamknij ktoś jak jeszcze tu przyjdzie nocką...

ja wpadnę jutro wieczorkiem, a tymczasem pozdrawiam, naracha i pac... :zamykamy::):]

ja również zapraszam...

@kowdipapo...mam nadzieję, że nie obraziłeś się za ten tekst o wychodzeniu bez pożegnania...jeśli tak to sorry :)

ja się zrywam geografii pouczyć, ale od czasu do czasu coś na forum pewnie pacnę

aha, byłbym zapomniał...dla każdego pełnoletniego kolejka na mój koszt...

uprzedzając Wasze pytanie o okazję - naSPAMowałem już 1k postów na forum :P

a dla nieletnich - co tam se zechcą, byle bez alkoholu (czyt. piwa bezalkoholowego również nie podajemy)

pozdrawiam

@kowdipapo...mam nadzieję, że nie obraziłeś się za ten tekst o wychodzeniu bez pożegnania...jeśli tak to sorry

:P

Tez musze sie pouczyc bo mi babka chce zagrożenie wpisać z polaka, chociaz nie oddała kilku prac, dzieki którym moglbym miec conamniej 2/3 jak nie czyste 3( zalezy ile tych prac nie oddala i jak poszly ;) )

No ale ogolnie to chyba mnie nie lubi bo ubzdurała sobie że uciekam z polskich i w ogole chce mi ona policzyc godziny czy przypadkiem nie bede nieklasyfikowany :) Długa historia :P

Edit:

Naspamowałeś już troche więcej. Wyszukiwarka znalazła 1712 wyniki(ów) na zapytanie o posty napisane przez Ciebie :o Dla porównania ja mam 1226 :P

nie wiem czy wiesz, ale w dziale "Na luzie" wyłączony jest licznik :P

dobra, widzę że co poniektórzy po lokalu się jeszcze plączą, więc nie zamykam, ale się zrywam do wyra

wpadnę jutro pewnie wieczorkiem, aż tak rano nie wstanę :)

pozdrawiam i branoc

siemka ;] jako ze mam sprzet ktory u mnie moze zostac nie chce zmarnowac szansy i prosze was o zagladanie do recki i oczywiscie jezeli ktos nie ocenil i nie wystawil komentarza to prosze o uczynienie tego ;]

link

http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/M ... -2510.html

a tak w ogole to dobry wieczor i dobranoc ;]

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...